Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια μέρα … Γεμάτη αγάπη, χαρά, προσφορά !!!

Και όμως αυτή η μέρα ήταν η μέρα της Μετακόμισης ! 

Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι. η μισή Νέα Σμύρνη προσφέρθηκε να βοηθήσει;

Στ’ αλήθεια αυτή είναι η πραγματικότητα!!!

Αγαπητοί φίλοι, 
Ζήσαμε ώρες αξέχαστες, αν και έπρεπε να είναι ώρες εξαντλητικές. 

Οι Ανιχνευτές του 4ου Συστήματος Προσκόπων Νέας Σμύρνης με την Αρχηγό τους Χριστίνα Μπονώρη και τους υπόλοιπους βαθμοφόρους του Συστήματος –τον αριθμό 25- έκλεψαν την παράσταση!!! 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι χαρά, με τι κέφι και με τι καλαμπούρι κουβαλούσαν θεόρατες κούτες και πολλές φορές, χωρίς να χρησιμοποιήσουν, το ασανσέρ.

Και συνεχίζουμε: 

Ο Νεοσμυρνιώτης, εξαίρετος φίλος, και κυρίως Άνθρωπος, Πέτρος Τρύφωνος χωρίς να του ζητηθεί, κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα, ανέλαβε την μετακόμιση ! 

Συγχρόνως βρήκε και έναν φίλο του, τον Κώστα Κονδύλη, οι οποίοι δεν έφεραν μόνο τα φορτηγά τους, αλλά βοηθούσαν και στην μεταφορά όλων των μεγάλων επίπλων.

Φυσικά, η επίπλωση αυτή, μεταφέρθηκε σε ένα πανέμορφο χώρο, που η προσφορά δύο εξαίρετων φίλων, βοήθησε στην ανεύρεση καταρχάς του κτηρίου και ιδιαίτερα, στην διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων !!! 

Μετά από προσπάθειες μηνών, ο Δήμαρχος που στέγασε για πρώτη φορά την «ηλιαχτίδα» ο Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος πρέπει να έχει μια Kαρμική σχέση με τον Σύλλογο, κατάφερε να μας βρει, αυτόν τον πανέμορφο χώρο, που ήδη στεγαζόμαστε … και η προσφορά του υλική και ηθική συνεχίζεται !!! 

Και τώρα ερχόμαστε σε ένα καινούργιο φίλο, τον Ιωσήφ Αραμπατζή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ !!!

Πως να πούμε ευχαριστώ στον Νέο μας φίλο;

Για την ευγένεια του, την προσφορά του, την ευαισθησία του, που ήρθε Κυριακάτικά με τα δύο χαριτωμένα παιδάκια του, να μας συμπαρασταθούν στην μετακόμιση;;;

Ή για την διάθεση μιας ομάδας συνεργατών του, με επικεφαλής τον Πολιτικό Μηχανικό της εταιρείας Γιάννη Πετράκη, που εργάστηκαν περισσότερο από μία εβδομάδα για να διαμορφώσουν τον χώρο μας και κυρίως να καταφέρουν να αποκτήσουμε και δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες;;;

Και όλα αυτά ένα μικρό δώρο μας είπε για …. την «ηλιαχτίδα».

Αγαπητοί Φίλοι,

Το μικρό αυτό δώρο για να το αποκτήσει η «ηλιαχτίδα» … έπρεπε να περιμένει αρκετά χρόνια.

Δεν θα πούμε ευχαριστώ σε κανέναν από τους παραπάνω φίλους μας γιατί δεν θα μπορούσε το ευχαριστώ να εκφράσει τα συναισθήματα μας … όπως καταλαβαίνετε !!!

Θα ευχηθούμε όμως από καρδιάς, να είναι όλοι καλά με τις οικογένειες τους, Γεροί και Ευτυχισμένοι και κυρίως να παραμείνουν μια ζωή Άνθρωποι !!!

«ηλιαχτίδα»

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2022 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.