Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων για την «ηλιαχτίδα» .... η αγάπη περίσσεψε ...

 

Και αυτές τις γιορτινές ημέρες, συνάνθρωποί μας στάθηκαν δίπλα στην «ηλιαχτίδα» και της συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο που θα μπορούσε να δώσει χαρά !!!

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες δεν έχουν χάσει την Ανθρωπιά τους και από το υστέρημα τους ακόμη, προθυμοποιούνται να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τους ίδιους.

Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Ν. Σμύρνης

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε αντιπροσωπίες μαθητών με τη συνοδεία των Διευθυντών, δασκάλων και γονέων από το Δ’ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ν. Σμύρνης αλλά και τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Ν. Σμύρνης, που επισκέφθηκαν τα γραφεία της «ηλιαχτίδα» για να μας γνωρίσουν, να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να μας ευχηθούν για τις Άγιες αυτές Ημέρες.

Όμως δεν ήρθαν με άδεια χέρια.

Τα παιδιά του Δ΄ Παιδικού Σταθμού έφτιαξαν με τη βοήθεια των γονιών και δασκάλων τους κουλουράκια και μας τα προσέφεραν σε διάφορες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, τις οποίες πουλήσαμε στα Παζάρια μας και συγκεντρώσαμε ένα σεβαστό ποσόν.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Παλλάδιο με το Διευθυντή τους κ. Νικόλαο Δήμπα, για ακόμη μια χρονιά, μας συμπαραστάθηκαν ουσιαστικά, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τον Ξενώνα μας!!!

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του Δ' Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Ν. Σμύρνης

Δ’ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ν. Σμύρνης

Η βοήθεια των συνανθρώπων μας όμως δεν περιορίζεται μόνο στη Νέα Σμύρνη.

Δυο μεγάλες εταιρείες επέλεξαν φέτος να μας στηρίξουν, προσκαλώντας το Σύλλογο να συμμετάσχει στα Χριστουγεννιάτικα Παζάρια που διοργάνωσαν στους χώρους που στεγάζονται, με σκοπό να στηρίξουν οικονομικά την «ηλιαχτίδα».

Οι διευθύνσεις και το προσωπικό των εταιρειών ICAP Group και Υδρόγειος Ανώνυμος Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρεία, ενίσχυσαν σημαντικά το έργο της «ηλιαχτίδα» με τις αγορές που πραγματοποίησαν στα Παζάρια μας.

Επίσης, η εταιρεία Farad AE – Πειραιάς, μας απέστειλε και φέτος, για τις γιορτινές μέρες, κρέας και κοτόπουλα για τον Ξενώνα μας και τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζει ο Σύλλογος.

Οι εταιρείες ΙΟΝ και Pallas ΑΕ καθώς επίσης και η Playmobil Hellas AE και η AS Company AE ήταν ουσιαστικοί αρωγοί στην Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή – Κοπή Πίτας που διοργανώσαμε, προσφέροντάς μας προϊόντα τους (γλυκά και παιχνίδια), για τα παιδιά που παρευρέθησαν στην όμορφη αυτή γιορτή, χαρίζοντας απερίγραπτη χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αρωγούς που με περίσσια και συνεχή αγάπη στηρίζουν τις προσπάθειες της «ηλιαχτίδα», κάθε χρόνο και περισσότερο.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες και φίλους μας που δεν επιθυμούσαν να δημοσιοποιηθούν οι σημαντικές προσφορές τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους, Καλή Χρονιά και να συνεχίσουν να προσφέρουν Αγάπη - Ελπίδα και Αλληλεγγύη στους ανήμπορους συνανθρώπους μας!!!

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2022 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.