Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

The Mindtrap Athens - Nea Smyrni .... κοντά στην «ηλιαχτίδα»!

Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης full performance  “The Mindtrap” .... πριν λίγο καιρό ήρθε στη Νέα Σμύρνη, και πριν λειτουργήσει επισκέφθηκε την «ηλιαχτίδα».

Η διάθεση συμπαράστασης μεγάλη και η προσφορά ακόμη μεγαλύτερη.

Η πρώτη προσφορά ;

Η εκτύπωση μερικών χιλιάδων ενημερωτικών φυλλαδίων της «ηλιαχτίδα».

Και συνεχίζει με την παρουσία του στην Πλατεία Ν. Σμύρνης, δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια μας, για να συγκεντρώσει και εκεί χρήματα για να μας στηρίξει!!!

Kατά την περίοδο δε, των εορτών των Χριστουγέννων τοποθετεί μια κάλπη του Συλλόγου «ηλιαχτίδα» στο χώρο τους, Αγ. Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη και καταφέρνει και εκεί, μαζί με μια δωρεά δική τους, να μας προσφέρουν ένα σεβαστό ποσόν !!!

Οι συνεργάτες του "The Mindtrap" Athens - Nea Smyrni, στα γραφεία της "ηλιαχτίδα".

Δεν βρίσκουμε λόγια να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνιδιοκτήτη (co-owner) της επιχείρησης κ. Γιάννη Προδρόμου και στους συνεργάτες του.

Εμείς οι Νεοσμυρνιώτες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις σαν του κ. Προδρόμου, πρέπει να τύχουν ηθικής και υλικής συμπαράστασης εκ μέρους μας, γιατί κάθε αξιόλογος επιχειρηματίας που έρχεται στη Νέα Σμύρνη, είναι τιμή για όλους μας και ιδιαίτερα για την Πόλη μας.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.