Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Ελένη Παίση, ένα εκλεκτό μέλος του συλλόγου "ηλιαχτίδα" χρόνια τώρα, κουβαλάει τα πράγματα που ξεφορτώσαμε στον δρόμο !!!

Κυριακή 9 του Μάη 2021 - Γιορτάσαμε την Μητέρα !!!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, έστω και περιορισμένα και με μεγάλη προσοχή, καταφέραμε και γιορτάσαμε και φέτος, την Γιορτή της Μητέρας στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης!!!
Φυσικά, τα εκατοντάδες παιδάκια δεν χαρήκαν αυτή την όμορφη γιορτή, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δόξα τον Θεό... η γιορτή για την γλυκιά Μανούλα, πραγματοποιήθηκε!!!
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, γιατί οι όμορφες εικόνες αυτής της γιορτής μιλάνε μόνες τους!
Πριν συνεχίσω όμως, πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον ευγενέστατο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, κύριο Τζουλάκη που δεν παρέλειψε ακόμη μια φορά να δείξει την μικρότητα και την εμπάθειά του απέναντι στον σύλλογο "ηλιαχτίδα" που αγωνίζεται χρόνια τώρα, να προσφέρει λίγη αγάπη, στοργή και φιλοξενία, στα εκατοντάδες άπορα άρρωστα παιδιά που έρχονται από την επαρχία για θεραπεία στα Νοσοκομεία της Αθήνας.

Ο καλός μας φίλος Σπύρος Μίχος, άδειασε το φορτηγάκι και κουβαλάει τα πράγματα στο χώρο που στήσαμε τη γιορτή !!!

Ο Κυριάκος Κοράκης ο σύζυγος της Νατάσας Ιντζόγλου, βοηθάει και αυτός στο κουβάλημα !!!
Το πιο συγκινητικό είναι οτι όποιος περνούσε δίπλα στα πράγματα που ξεφορτώσαμε έπαιρνε ένα κιβώτιο και το μετέφερε στο χώρο της γιορτής !!!

Κυριακή ώρα 10 και κάτι πρωί, σε μια άδεια πλατεία, δεν μας επέτρεψαν να μπούμε 100 μέτρα από τον δρόμο, για να ξεφορτώσουμε το φορτηγάκι του εκλεκτού Νεοσμυρνιώτη φίλου Σπύρου Μίχου, που ήρθε από την Κηφισιά για να μας εξυπηρετήσει, μεταφέροντας λουλούδια και μερικά όμορφα στολίδια για την εκδήλωση.
Δυστυχώς, μας απαγόρευσαν την είσοδο... λέει, γιατί δεν είχαμε ζητήσει άδεια για 3 μέτρα χώρο, αυτόν χρειαστήκαμε για την εκδήλωση, απέναντι από τις καφετέριες... ένας χώρος που περνάνε δεκάδες φορτηγά κάθε πρωί μέχρι το μεσημέρι και οι εκλεκτοί του Δήμου παρκάρουν κανονικότατα όλη τη μέρα, προκαλώντας καθημερινά τους Νεοσμυρνιώτες!!!

 

Εμείς, άδεια πήραμε και εγκαίρως μάλιστα από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τηρήσαμε όλες τις προϋποθέσεις υγείας για την ασφάλεια των φίλων που μας επισκέφθηκαν.

Δεν πειράζει όμως, εμείς την γιορτή την κάναμε με δεκάδες φίλους Νεοσμυρνιώτες και μη και πιστεύουμε ότι προσφέραμε λίγες ώρες χαράς μετά το κλείσιμο τόσων μηνών στα σπίτια μας!!!

Αγαπητοί μας Νεοσμυρνιώτες,

Σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, για την υλική και ηθική σας συμπαράσταση όλων αυτών των ετών και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι σε κάθε κακοήθεια που αντιμετωπίζουμε!!!

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,

για τον Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

3 εκλεκτές φίλες ήρθαν να βοηθήσουν την "ηλιαχτίδα" Μαριαλένα Αγγελίδου, Ολυμπία Ιωσηφίδου και Ολυμπία Χαλκίδου.

Η γλυκιά Βαλεντίνα με την κιθάρα της στόλισε την εκδήλωση και χάρισε χαρά και ευχαρίστηση στον κόσμο της πλατείας !!!

 

Ο Ανδρέας Καραχάλιος ένα πολύτιμο στήριγμα της "ηλιαχτίδα" για χρόνια, σύζυγος της Ελένης, με εκλεκτούς φίλους !!!

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.