Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Τίποτα δεν χαρίζεται ....

 

Αγαπητοί φίλοι,

H «ηλιαχτίδα» για ακόμη μια φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στα 178 μέλη από 33 χώρες, του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Eurochild και να βρεθεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στις 16-19 Νοεμβρίου 2016, στο Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί με θέμα: «With Children For Children: From ideas to action.» - «Με τα Παιδιά για τα Παιδιά: Από την ιδέα στην πράξη».

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Eurochild, στο οποίο η «ηλιαχτίδα» ανήκει ως τακτικό μέλος, από το 2008.

Τιμή για την «ηλιαχτίδα» και κατ΄ επέκταση για τη Νέα Σμύρνη, που ένα δικό μας παιδί, η γλυκιά 15 χρονη   Κατερίνα Αυγερινού, μαθήτρια της Πρώτης Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής και μέλος του Νεανικού Συμβουλίου της «ηλιαχτίδα», κατάφερε να διακριθεί και να πάρει μια θέση μέσα σε 12 παιδιά που θα εκπροσωπήσουν το Eurochild.

H Κατερίνα μας, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μέσα στο Κοινοβούλιο, θα μιλήσει για τα δικαιώματα του παιδιού και ιδιαίτερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ελληνόπουλα, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Συγχρόνως, με την Πρόεδρο της «ηλιαχτίδα» κ. Ντόρα Κασιμέρη, θα συναντήσουν Έλληνες και ξένους Ευρωβουλευτές, για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα δύσκολα αυτά προβλήματα που απασχολούν σήμερα τα παιδιά στην χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.