Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Αγαπητοί Φίλοι,

Η «ηλιαχτίδα» πιστή στις αξίες της και κυρίως στην Ανθρωπιά και στην Αγάπη προς το συνάνθρωπο, με δύναμη ψυχής, αποφάσισε να σταθεί δίπλα με κάθε τρόπο, στη δυστυχία και απελπισία των Αδερφών Ουκρανών και ιδιαίτερα στα άτυχα παιδιά!!!

Μια που ο Δήμος μας, δεν δείχνει καμία ευαισθησία σε αυτή την Τραγωδία των συνανθρώπων μας, που θα μπορούσε όλη η Νέα Σμύρνη- η πόλη της Προσφυγιάς- να σταθεί δυναμικά και να βοηθήσει αυτούς τους αδερφούς μας, η «ηλιαχτίδα» πήρε την πρωτοβουλία και ήρθε σε επαφή με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κυρία Σοφία Βούλτεψη και της ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να φιλοξενήσει έως 25 Γονείς και Παιδιά!!!

Δε ζητάμε να μάς επιβραβεύσετε, ηθική υποχρέωση μας είναι, μα όποιος μπορεί και επιθυμεί ας έρθει κοντά στην «ηλιαχτίδα» και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να σταθούμε αρωγοί στη δυστυχία και στην απελπισία αυτών των συνανθρώπων μας!

Μετά χαράς, σας ενημερώνουμε ότι πριν αναρτηθεί η δημοσίευση, η Kantia Strong, χρόνια δίπλα στην «ηλιαχτίδα», δήλωσε τη συμπαράστασή της και σε αυτή την προσπάθειά μας!!!

Με ιδιαίτερη αγάπη,

«ηλιαχτίδα»

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2022 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.