Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ... ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ !!!


Το βράδυ του Σαββάτου, 11 Οκτωβρίου 2014, όλη η Νέα Σμύρνη διασκέδασε στους ρυθμούς της «ηλιαχτίδα»!

Η Κεντρική Πλατεία, κατάμεστη από τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, γέμισε με χαρούμενες φωνές και ζωηρά χαμόγελα!
Μουσική, χορός, φαγητό, πρωτοστάτησαν στην όμορφη βραδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τα μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα που ομόρφυναν με την παρουσία τους το Μεγάλο Ανοιχτό μας Πάρτι! Συγκεκριμένα: Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, το χορευτικό συγκρότημα “Rolling Foxes”, το συγκρότημα αφρικανικής μουσικής “Djembe” και τα «Κρουστά της Τάκη», καθώς και το συγκρότημα ελληνικής μουσικής με τη φιλική συμμετοχή της Άντζυ Καρέζη.

Η μεγάλη επιτυχία της γιορτινής βραδιάς, δεν οφείλεται μόνο στην προσπάθεια της «ηλιαχτίδα», αλλά και στους εκλεκτούς φίλους που μας συμπαραστέκονται με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι Εταιρείες: IBS SA- Frutop, Ολυμπιακή Ζυθοποιϊα – FIX Hellas, Κτήμα Χατζημιχάλη, Κτήμα Ρεπάνη, Κτήμα Βασιλείου, Κτήμα Σπυρόπουλου, Εταιρεία Μόρνος, ΕΨΑ Α.Ε., και τα ζαχαροπλαστεία: ZUCCHERINO, ELYSE, ΜARIZ, MAXIM στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί στην υλοποίηση της γιορτής αυτής.

Δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την μεγάλης αξίας βοήθεια που μας προσέφερε η Σχολή Μαγειρικής - IEK “ETOILE”, η οποία ετοίμασε με πολύ μεράκι λαχταριστούς μεζέδες για όλους τους φίλους μας!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο γιορτινό μας κάλεσμα ήταν συγκινητική, καθώς όλοι μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά για το Δώρο της Ζωής!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την παρουσία και τη στήριξή σας! Η συμπαράστασή σας είναι πάντοτε πολύτιμη και σημαντικός βοηθός στον καθημερινό μας αγώνα για τη Ζωή!

 

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.