Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ένα όμορφο Πασχαλινό πρωινό στο ομορφότερο Ξενοδοχείο της χώρας μας!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Μια ξεχωριστή πρόσκληση μας έδωσε τη χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσουμε ένα πασχαλινό παζάρι στους πανέμορφους χώρους του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Πράγματι, ήταν μια μεγάλη έκπληξη, ιδιαίτερα για μένα, διότι πριν λίγες μέρες όλως τυχαίως είχα γνωρίσει τη Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του ανωτέρω ξενοδοχείου!!!

Αναλογιστείτε, λοιπόν, τη χαρά όλων μας, όταν δεχτήκαμε ένα μήνυμα που μας καλούσε να πραγματοποιήσουμε σε αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο, ένα παζάρι για να βοηθήσουν και να στηρίξουν την "ηλιαχτίδα".

Μεγάλη τιμή για όλους εμάς, που ασχολούμαστε τόσα χρόνια, για να στηρίξουμε τα δυστυχισμένα άρρωστα παιδιά με τους γονείς τους που έρχονται με σοβαρά προβλήματα υγείας από Επαρχεία στα Νοσοκομεία της Αθήνας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη κ. Λίλιαν Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του ανωτέρω ξενοδοχείου για την πρόσκληση και τον κ. Άρη Αποστολάκη, HR Manager, που ασχολήθηκε μαζί μας όλες τις ώρες που είμασταν εκεί, φροντίζοντας να νοιώσουμε όμορφα σε ένα πραγματικά φιλικότατο περιβάλλον.

Ευχόμαστε από καρδιάς, στους καινούργιους μας φίλους, Λίλιαν και Άρη, καθώς επίσης και όλη την υπόλοιπη ομάδα του HR, τις πιο θερμές ευχές μας για τις Άγιες ημέρες που έρχονται, γαλήνη και αγάπη σε αυτούς και στις οικογένειές τους!!!

Για την "ηλιαχτίδα"
Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη

Τα μέλη του Συλλόγου
Πόπη Αγγελοπούλου
Κατερίνα Βακονδίου
Γιώργος Βαλασκατζής

 
   
   
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.