Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Αγαπημένοι φίλοι Νεοσμυρνιώτες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την ευαισθησία και τη αγάπη σας που δείχνετε χρόνια τώρα, σε κάθε ανθρώπινη προσπάθεια στο έργο του Συλλόγου «ηλιαχτίδα»

Όλοι μαζί, με την βοήθεια σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 80 κούτες, γεμάτες τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, για τα δυστυχισμένα παιδάκια και Γονείς των Σεισμόπληκτων περιοχών, Τουρκίας και Βόρειας Συρίας.

Καθυστερήσαμε την αποστολή σκόπιμα, πιστεύοντας ότι, ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίνουν σε τακτά διαστήματα και όχι όλα μαζί!

 

 

Στη προσπάθεια μας αυτή, συνοδοιπόροι ως συνήθως ο Γιώργος Κουτελάκης πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος και του ευχόμαστε από καρδίας, κάθε επιτυχία.

Μαζί του ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Κουτελάκης (το σόι του).

Από το Σύλλογο «Κάντο Πράξη» Γιώργος Βαλασκατζής, Ντάγιος Πολυχρόνης, Άγγελος Τσιρώνης, Διονύσης Ντέμος και ο Χρήστος Παπαντώνης.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Τριανταφυλλάκη, που διέθεσε το φορτηγό του για την μεταφορά, χωρίς να δεχθεί καμία αμοιβή, αν και επιμέναμε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος, τους ευχαριστώ όλους από καρδίας για την πολύτιμη βοήθεια τους και την αγάπη προς την «ηλιαχτίδα»

Ντόρα Κασιμέρη

 
   
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.