Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ομάδα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών»

Αγαπητοί γονείς,

Σας ανακοινώνουμε με χαρά, πως το πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών», που λειτούργησε πέρυσι με επιτυχία, θα συνεχιστεί με την ίδια συνέπεια και αγάπη και την φετινή χρονιά.

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες 6-12 ετών.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά, για να χαρίζουμε χαμόγελο στα παιδιά - μέσω διδακτικών, δημιουργικών χειροτεχνιών, παιχνιδιών σκέψης και θεατρικών σχημάτων - που το έχουν τόση ανάγκη.

Οι δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της περυσινής χρονιάς με επιτυχία, είχαν ως βάση την γνώση, το γέλιο αλλά και την ομαδική αλληλεγγύη μεταξύ των παιδιών. Τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν ομαδικά σχέδια ζωγραφικής, χειροπρακτικών έργων, επισκέψεις στα μουσεία και θέατρα της Αθήνας.

Τα δε έργα τους,  κοσμούν τον Ξενώνα των άρρωστων παιδιών της «ηλιαχτίδα», δίνοντας τους ελπίδα για ένα χαρούμενο αύριο !!!

Η «ηλιαχτίδα» αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των παϊδιών για διασκέδαση, ξεγνοιασιά και γνώση, προχώρησε στην δημιουργία του τμήματος αυτού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους των γονέων, όπως και πέρυσι.

Η δράση, θα συνεχιστεί και φέτος με τα ίδια δεδομένα και με κύριο σκοπό την εξασφάλιση ενός κλίματος ασφάλειας, κατανόησης και εμπιστοσύνης μεταξύ των παιδιών.

Σας καλούμε εσάς σαν γονείς, να συμμετάσχετε στην «Συμβουλευτική Μαμάδων» και συγχρόνως περιμένουμε τα παιδιά σας για Δράσεις χαράς και δημιουργίας στην Δημιουργική μας Ομάδα Παιδιών.

Έναρξη Προγράμματος  ομάδας «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών»:  Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ώρα: 6 μμ.

 

Πληροφορίες
τηλέφωνο: 2109346139
Δ/νση: 2ας Μαΐου 5, Νέα Σμύρνη

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.