Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Με πολύ κέφι , χορό και  τραγούδι …  η «ηλιαχτίδα»  γιόρτασε τις Απόκριες !!!

 

Πράγματι, η Κυριακή  11/2/2018 ήταν μια όμορφη, ζεστή και πολύ χαρούμενη μέρα για την «ηλιαχτίδα»  και τους φίλους της, που συναντήθηκαν στο  «Αναστάλια» Π. Φάληρο, για να γιορτάσουν τις  Απόκριες !

Το κέντρο καταπληκτικό, η κεφάτη  ζωντανή μουσική και ιδιαίτερα το εξαιρετικής ποιότητας, προσεγμένο μενού εντυπωσίασε και ικανοποίησε όλα τα γούστα των προσκεκλημένων !!!

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα κι  όλοι  οι φίλοι με όμορφες ευχές και ευχαριστίες, μας αποχαιρέτησαν, δίνοντας ραντεβού για την επόμενή μας εκδήλωση!!!

Τα δώρα μας ιδιαίτερα και ακριβά, εντυπωσίασαν τους καλεσμένους μας κι όχι μόνο, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου Νεροχωριτών Αιτωλοακαρνανίας,   οι οποίοι τη ίδια μέρα στο ίδιο κέντρο γιόρταζαν  κι αυτοί τις Απόκριες  μαζί μας!!!

Το πρώτο δώρο ήταν, ένα διήμερο ευεξίας και αναζωογόνησης στο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel (πέντε αστέρων) στη όμορφη Αιδηψό Ευβοίας, το οποίο κέρδισε ο Νεοσμυρνιώτης κ. Παύλος Κερμιλλής.

Δεύτερο δώρο μία ετήσια υποτροφία φοίτησης στα φροντιστήρια «Διάταξη» Αιγαίου 56 Ν. Σμύρνη.
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της «ηλιαχτίδα» για την παρουσία και το πολύ κέφι  τους!!!

Επίσης, ευχαριστούμε με ιδιαίτερη εκτίμηση  τα μέλη του άλλου Συλλόγου, τα οποία αν και μας γνώρισαν μόλις  εκείνη την ημέρα στο «Αναστάλια» διασκέδασαν μαζί μας και μας συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά!!!

 

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.