Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μηνύματα Αγάπης από μικρούς μας Φίλους

 

Με μεγάλη χαρά και  συγκίνηση υποδεχθήκαμε στις 15 Απριλίου 2013, το αναγνωρισμένο για την ποιότητά του, Εκπαιδευτήριο «Χρυσόστομος Σμύρνης» του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης.
Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τις δασκάλες τους, κ. Αγγελική Ξενικού και κ. Ρένα Καραπάνου μας επισκέφθηκαν για να μας ευχηθούν Χρόνια Πολλά για τις ημέρες του Πάσχα, μας αγκάλιασαν και ενίσχυσαν οικονομικά το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα».

Τα δικά μας λόγια είναι περιττά, για να περιγράψουμε αυτή την ευχάριστη επίσκεψη. Απλώς σας παρουσιάζουμε δυο επιστολές μαθητριών της Γ΄ Δημοτικού και μέσα από τα μάτια των παιδιών και τις αθώες ψυχές τους, θα αντιλήφθητε μόνοι σας τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους από την επίσκεψή τους στο Κέντρο μας.


Τα δικά μας συναισθήματα δεν χρειάζεται να τα περιγράψουμε.

Μηνύματα αγάπης από τους μικρούς μας φίλους με αγνότητα και αυθορμητισμό, μας δίνουν ελπίδα και δύναμη, να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Η συμπαράσταση των συνανθρώπων μας είναι η κινητήριος δύναμη για εμάς … καθώς μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε μια αξιοπρεπή και ευχάριστη διαμονή σε αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται!

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.