Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδα" Ντόρα Κασιμέρη με την Διευθύντρια της Δ'τάξης κυρία Τσαούση, και τους εκλεκτούς φίλους του Συλλόγου "ηλιαχτίδα", κύριο Γιώργο Ζηκόπουλο και κύριο Γιώργο Πόθο, γεμάτοι χαρά για την μεγάλη επιτυχία της Γιορτής !!!

Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης !!!
Δ’ τάξη Δημοτικού «Χρυσόστομος Σμύρνης»

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:30 στο καταπληκτικό θέατρο της Λεοντείου Σχολής, παρακολουθήσαμε μία πανέμορφη, ουσιαστική θεατρική παράσταση από την Δ’τάξη του Δημοτικού Σχολείου «Χρυσόστομος Σμύρνης».

Η εντυπωσιακή αίθουσα της Σχολής πλημμύρισε από Γονείς και παιδιά !!!

Ήταν μια γιορτινή ημέρα χαράς, που τα μικρά παιδάκια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν στην πραγματικότητα μια καταπληκτική παράσταση, όχι μόνο από άποψη θεατρική, αλλά κυρίως, γεμάτη μηνύματα Αγάπης, Συμπαράστασης, Αλληλεγγύης και γενικά, Προσφοράς στον Συνάνθρωπο !!!


Μηνύματα που μόνο ένα Εκπαιδευτήριο σαν την Λεόντειο Σχολή θα μπορούσε να προσφέρει !!!

Η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα» Ντόρα Κασιμέρη, με ιδιαίτερη συγκίνηση και αγάπη, αναφέρθηκε στα 18 χρόνια προσφοράς της Λεοντείου Σχολής στα άρρωστα παιδιά που φιλοξενεί ο Σύλλογος και με όλη τη δύναμη της ψυχής της, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Συλλόγου, στη Διεύθυνση της Λεοντείου Σχολής, στη Διεύθυνση της Δ’τάξης του Δημοτικού «Χρυσόστομος Σμύρνης» και στους Γονείς, για την απέραντη αγάπη και τη συνεχή προσφορά όλων αυτών των 18 ετών.

 

Καμαρώστε, τα πανέμορφα και τόσο ταλαντούχα παιδιά της Δ'τάξης του Δημοτικού Σχολείου "Χρυσόστομος Σμύρνης" !!!

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη απευθύνει συγκινημένη ένα θερμό χαιρετισμό, με πολλά πολλά ευχαριστώ, για την συνεχή ηθική και υλική συμπαράσταση της Λεοντείου Σχολής για 18 ολόκληρα χρόνια !!!

   
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ  

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.