Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια Κυριακή γεμάτη χαρά, χορό και τραγούδι!!!

 

Την Κυριακή που μας πέρασε, 15 Φεβρουαρίου 2015, η «ηλιαχτίδα» γιόρτασε τις απόκριες με πολύ χορό και τραγούδι στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Από νωρίς το πρωί, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χρώματα και παιδικές φωνές! Παιδιά όλων των ηλικιών, από τη γειτονιά μας, αλλά και από όμορους Δήμους, φόρεσαν τις στολές τους και ήρθαν για να «πλέξουμε» μαζί το παραδοσιακό γαϊτανάκι της Αποκριάς.

 

Η γιορτή ξεκίνησε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αιολίδα», με καταπληκτική μουσική και πολύ χορό.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν τα μικρά παιδάκια, ντυμένα με τις όμορφες αποκριάτικες στολές τους γεμάτα χαρά, που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να χαρίσουν λίγη από την ξεγνοιασιά τους.

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη και η Σχολή Χορού της Μαρίας Σεϊτανίδου συμμετείχαν με τη δική τους αντιπροσωπία μικρών μασκαράδων στη γιορτή μας, χορεύοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Ευχαριστούμε θερμά το Ζαχαροπλαστείο Zuccherino που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου προσφέροντας μας κεράσματα για τους παρευρισκόμενους και το κατάστημα  LUKUMAM  για τους καταπληκτικούς λουκουμάδες του.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στον φίλο μας Σπύρο Μπέγκα, ιδιοκτήτη του καταστήματος Euro1 Shop στην Ελευθερίου Βενιζέλου 43, που προσέφερε δώρα σε κάθε παιδί της γιορτής μας.

Ευχαριστούμε θερμά παιδιά και γονείς που μοιράστηκαν μαζί μας αυτή την όμορφη Γιορτή και ευχόμαστε να είναι όλοι καλά για να μπορέσουμε και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί το παραδοσιακό Γαϊτανάκι.

 
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.