Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια μέρα Γιορτής και Ικανοποίησης για την «ηλιαχτίδα»

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, για το Κέντρο μας  ήταν μια όμορφη και αξέχαστη μέρα, γεμάτη χαρά και κυρίως ελπίδα για κάθε άρρωστο παιδί που φιλοξενούμε.

Σήμερα το πρωί η γλυκιά Μαρία μόλις 7 χρόνων, η οποία πριν 8 μήνες έδωσε τη μάχη για μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό, κατάφερε και γύρισε στην «ηλιαχτίδα» με τη μητέρα της και τον αδελφό της, να γιορτάσουμε όλοι μαζί χαρούμενοι, την επιτυχία της.
Η Μαρία λαμβάνοντας ένα μέρος του ήπατος της μητέρας της, επεβλήθη σε Μεταμόσχευση.  Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε 8 μήνες σε Νοσοκομείο του Λονδίνου, σήμερα όμως ,είναι ένα παιδί  χαρούμενο και προσδοκά ότι από εδώ και στο εξής θα χαρεί την παιδική της ηλικία.

Για εμάς στην «ηλιαχτίδα» ήταν ένα μεγάλο δώρο και μια καταξίωση στις προσπάθειές μας. Όραμά και σκοπός της «ηλιαχτίδα» είναι να μπορούμε να στηρίζουμε κάθε παιδί που ζητά τη βοήθεια μας.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα, θα γιορτάσουμε την επιτυχία του Μανώλη και της Μπιάνκα, που περιμένουν τη μεγάλη Μέρα που θα μπουν στο χειρουργείο για την ποθητή Μεταμόσχευση.

Με αγάπη,
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη απολαμβάνει την ευτυχία της Μαρίας

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.