Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια Ημέρα Χαράς, Προσφοράς, αλλά… με πολλούς προβληματισμούς!!!

Χθες, ημέρα Κυριακή 16/01/2022 η «ηλιαχτίδα» πιστή στις Αξίες της, προσπάθησε ακόμα μια φορά, να χαρίσει λίγη χαρά και κυρίως Αγάπη, σε κάθε συνάνθρωπο που την χρειάζεται!!!

Με αυτή την Γιορτή Αγάπης, πράγματι κατά γενική ομολογία εντυπωσιάσαμε τη Νέα Σμύρνη, όχι με την προσφορά μας αλλά κυρίως, με την ευαισθητοποίησή μας στις δύσκολες ημέρες που ζούμε!!!

Αγαπητοί Φίλοι,
Ποτέ όμως, δεν φανταστήκαμε ότι οι επισκέπτες μας, δεν ήταν αυτοί που περιμέναμε, αλλά δυστυχώς από όλες τις κοινωνικές τάξεις, γεγονός που μας προβληματίζει και μας λυπεί ιδιαίτερα!!!

Είχαμε όμως και πολύ ευχάριστες στιγμές με εκλεκτούς επισκέπτες, συμπαραστάτες της «ηλιαχτίδα» χρόνια δίπλα μας!!!

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, η Διευθύντρια του Δεύτερου Γυμνασίου (Ομήρειο) Νέας Σμύρνης Ελένη Καινού, ο Δάσκαλος του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης Ανδρέας Κόγιος, η Υπεύθυνη Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων και άλλοι εκλεκτοί Φίλοι που ήρθαν με ιδιαίτερη Αγάπη να συμπαρασταθούν στο ευαίσθητο Έργο της «ηλιαχτίδα»!!!

Εκτός των ανωτέρω πιστοί στο όραμα της «ηλιαχτίδα» χρόνια τώρα, έδωσαν και πάλι την έντονη παρουσία τους!!!

Η γλυκιά Βαλεντίνα Αναστασοπούλου με την κιθάρα της και την καταπληκτική φωνή της, έδωσε μία χαρούμενη νότα και πάλι, στην όμορφη Εκδήλωσή μας.

Πιστοί στο Έργο μας και μέλη του Συμβουλίου όπως είναι η Λίτσα Αναγνωστοπούλου και η Ελένη Παίσση και η Εθελόντρια Βικτώρια Σφυρή με τα του συζύγου της, με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό, κάλυψαν όλες τις ανάγκες της Εκδήλωσης!!!

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους παρακαλούμε θερμά, να παραμείνουν δίπλα μας, γιατί είναι η κινητήριος δύναμη και η Ζωή της «ηλιαχτίδα»!!!

Με ιδιαίτερη Αγάπη,
Η Πρόεδρος,
Ντόρα Κασιμέρη

   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2022 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.