Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μοιράστε Αγάπη και Ελπίδα σε κάθε παιδί ...

 

Σήμερα, Δευτέρα 18/1/2016, ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα» είχε τη χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία του, την Πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης – Δάφνης – Αγ. Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα», κ. Ράνια Χρυσοχοΐδου.

Η Ράνια Χρυσοχοΐδου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δραστήριος, αποτελεσματικός κι΄ όλα αυτά τα προσόντα αντικατοπτρίζονται σ’ ένα επιτυχημένο Σύλλογο «Η Μαύρη Θάλασσα».

Ήρθε στα γραφεία μας με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά να παραλάβει ένα αναπηρικό καροτσάκι για ένα δικό μας παιδί, το Νεοσμυρνιώτη Γιάννη, Πόντιο που είχε την ατυχία να το χρειάζεται.

Η «ηλιαχτίδα» με ιδιαίτερη ευαισθησία και ικανοποίηση προσέφερε το καινούριο αυτό αναπηρικό καρότσι, δωρεά της κ. Γκάζα από τα Ιλίσια, την οποία ελπίζουμε εγκαίρως να την επισκεφθούμε, κυρίως να τη γνωρίσουμε από κοντά και να εκφράσουμε τις πολλές εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την αναγνώριση του έργου της «ηλιαχτίδα».

Είναι πράγματι κάτι πολύ ανθρώπινο με τη βοήθεια όλων μας, να καταφέρνουμε να δίνουμε χαρά σ’ ένα παιδί, που ελλείψει οικονομικής ευχέρειας να είναι καταδικασμένο να μένει σ΄ ένα κρεβάτι.

Από σήμερα ο φίλος μας ο Γιάννης, θα μπορεί να γυρίζει και να επισκέπτεται κάθε χώρο που του αρέσει, όπως κάνει ο καθένας από εμάς.

Γιάννη μας, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και γρήγορα το καρότσι που σου χαρίσαμε να μην το χρειάζεσαι !!!

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.