Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Προσμονή αλλά ... με πολλή αισιοδοξία!!!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Δυστυχώς, μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις.

Απογοητεύεσαι προσωρινά, αλλά αμέσως παίρνεις κουράγιο και γίνεσαι πιο δυνατός. 

Αυτή την εμπειρία ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ξημερώματα Παρασκευής 18 Ιουλίου 2014, η φιλοξενούμενή μας ενάμιση χρόνο τώρα, μικρή Μπιάνκα νοσηλευόταν στο Αγλαΐα Κυριακού με ένα μικρό προβληματάκι που είχε παρουσιαστεί.

Εκεί ενημερωθήκαμε ότι από Κρήτη έρχεται ένα μόσχευμα νεφρού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και κατά τους γιατρούς μπορούσε κατά ένα μεγάλο ποσοστό να είναι συμβατό και να μπορεί να μεταμοσχευθεί στη μικρή μας Μπιάνκα.

Η Μπιάνκα έφυγε αμέσως για Θεσσαλονίκη και συγχρόνως, η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη, ετοίμασε τη βαλίτσα της για να βρεθεί το συντομότερο δυνατό δίπλα της, σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Μετά τις ειδικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο, απεδείχθη ότι το μόσχευμα δεν ήταν συμβατό.

Το τι νιώσαμε όλοι; Όπως καταλαβαίνετε δεν περιγράφετε. Ιδιαίτερα η μικρή Μπιάνκα γύρισε στην «ηλιαχτίδα» μελαγχολική, απογοητευμένη και για μια-δυο μέρες υπήρχε ένα πρόβλημα στο παιδί.

Σιγά σιγά όλα επανήλθαν στην πρότερη κατάσταση και με πολύ κουράγιο και αισιοδοξία, πιστεύουμε ότι γρήγορα θα ανέβουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.