Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

19 Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπισμού

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στον Ανθρωπισμό. Η επιλογή της 19ης Αυγούστου για τον εορτασμό της σαφώς δεν είναι τυχαία, καθώς σήμερα αποτιμάται φόρος τιμής σε 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το 2003 σε βομβαρδισμό των κεντρικών γραφείων του ΟΗΕ στη Βαγδάτη. Σήμερα, λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε στη μνήμη μας όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους προσφέροντας βοήθεια σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά και να γιορτάσουμε παράλληλα την αγάπη μας για τον Άνθρωπο και τη συνεχή προσπάθεια που παρέχεται ανά τον κόσμο για την υποστήριξή του.

Έχοντας ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και συνεπώς τις αξίες και τα δικαιώματα που τον χαρακτηρίζουν, ο καθένας από εμάς χρειάζεται να στηρίζει και να βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες και σκληρές καταστάσεις στη ζωή τους.

Ας προσπαθήσουμε να προσθέσουμε έστω ένα μικρό λιθαράκι με τη βοήθειά μας για να απαλύνουμε τον πόνο του διπλανού μας. Ακόμη και ένα ζεστό χαμόγελο ή μία αγκαλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά…

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.