Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

ΕΣΤΙΑ Ν. Σμύρνης – «ηλιαχτίδα»


Το Πολιτισμικό Κέντρο «ΕΣΤΙΑ», το κόσμημα της Νέας Σμύρνης και ολόκληρης της Ελλάδας, χθες βράδυ 18/01/17, με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη συγκίνηση, γιόρτασε το κόψιμο της Βασιλόπιτάς της, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα!!!

Η «ηλιαχτίδα» παρούσα, καλεσμένη να απολαύσει αυτή την όμορφη γιορτή και συγχρόνως να βραβευθεί η Πρόεδρος  της, κ. Ντόρα Κασιμέρη, για το έργο των τόσων χρόνων που ασχολείται με το άρρωστο παιδί !!!

Το τι νιώσαμε μέσα σ’ αυτό το καταπληκτικό επιβλητικό περιβάλλον, δεν μπορεί να περιγραφεί !!!

Για την Πρόεδρο του Συλλόγου και για όλους εμάς, δεν ήταν απλώς μια Τιμή, ήταν μια καταξίωση και κυρίως μια ώθηση για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλο μας το είναι, τα δυστυχισμένα αυτά παιδιά και γονείς, που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «ηλιαχτίδα».

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, γεμάτη αναμνήσεις από τις αλησμόνητες πατρίδες μας, που για μερικούς από εμάς που οι ρίζες μας ανήκουν στον Ελληνισμό της Ανατολής, είχε μια ιδιαίτερη σημασία.

Τα πάντα σε αυτή τη βραδιά παρουσίασαν μια απερίγραπτη υπεροχή, αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής.

Ο Πρόεδρος της "ΕΣΤΙΑ" κ. Ιωάννης Παπαδάτος βραβεύει την Πρόεδρο της "ηλιαχτίδα" κ. Ντόρα Κασιμέρη για την προσφορά της στο Σύλλογο "ηλιαχτίδα".

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαδάτος και το Διοικητικό Συμβούλιο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους και να φανούν αντάξιοί του σοβαρού αυτού έργου, που έχουν αναλάβει.

Και το clue της βραδιάς; Η πανέμορφη, καταπληκτική Τζίνα Φωτεινοπούλου, με τη χορωδία της «Ευμέλεια» και τους εκλεκτούς συνεργάτες της, όχι απλώς ομόρφυναν τη γιορτή, αλλά έδωσαν μια τόσο χαρούμενη νότα, που δύσκολα θα ξεχάσουμε αυτή την υπέροχη βραδιά !!!

Και η τιμή και η ικανοποίηση για την «ηλιαχτίδα» δεν σταμάτησε στη βράβευση της Προέδρου !!!

Η τυχερή που κέρδισε το κωνσταντινάτο φλουρί που υπήρχε στη βασιλόπιτα, είναι ένα αξιολογότατο μέλος της «ηλιαχτίδα», η γλυκιά Χρυσάνθη Μπελεκούκια.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό

Συμβούλιο της «ΕΣΤΙΑ» για την ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που μας χάρισαν!!!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Η τυχερή της βραδιάς, η κ. Χρυσάνθη Μπελεκούκια.

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.