Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης, το Νεανικό Συμβούλιο με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της "ηλιαχτίδα" Μαρία Βρασίδα και την Πρόεδρο.

Η «ηλιαχτίδα» κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά ...

 

Μετά από μια ουσιαστική προετοιμασία, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε – τολμούμε να πούμε -  ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Το Σάββατο 17/10/2015 και ώρα 11 το πρωί, με πολλή χαρά και ιδιαίτερη αισιοδοξία, ξεκινήσαμε την πρώτη Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών μεταναστών, κατοίκων Ν. Σμύρνης.

 

Η «ηλιαχτίδα» θα φιλοξενεί κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, τα γλυκά αυτά παιδάκια με πολλή αγάπη, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, αξίες που δυστυχώς έχουν στερηθεί εγκαταλείποντας με τον πιο βάρβαρο τρόπο την Ζωή τους, την Πατρίδα τους.

Συμπαραστάτες σ’ αυτό το ταξίδι γνώσης και προσφοράς τα Μέλη του Νεανικού Συμβουλίου της «ηλιαχτίδα».

Το Νεανικό Συμβούλιο ιδρύθηκε το 2013 και συνοδεύει την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη στα Ευρωπαϊκά Συνέδρια.

Υπεύθυνη της πρώτης Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης η Στεφανία Γκολιά, Κοινωνική Λειτουργός της «ηλιαχτίδα».

Σύντομα ελπίζουμε ότι θα ανακοινώσουμε και την δεύτερη Ομάδα μεγαλύτερων παιδιών.

 

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με το Νεανικό Συμβούλιο. Επικεφαλής του Συμβουλίου η Ειρήνη Αυγερινού (μαθήτρια Λυκείου). Μέλη: Εύα Γκαλερίδη (Φιλόλογος), Ιωάννα Παπαθεοδώρου (Φοιτήτρια στο Μαθηματικό τμήμα), Σταυρούλα Πουλαντζα (μαθήτρια Λυκείου), Μαριανθή Χατζησίμου (μαθήτρια Λυκείου), Κατερίνα Αυγερινού (μαθήτρια Γυμνασίου). Μαζί τους η Αγγελική Γκαλερίδη (φοιτήτρια) εκπρόσωπος της "ηλιαχτίδα" στις Βρυξέλλες στην ομάδα CIAC (Children in Alternative Care).

 
   

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.