Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μία δυνατή φωνή για όλα τα παιδιά !!!

Σήμερα, 1η Απριλίου 2015, πραγματοποιείται μία πολύ σημαντική ενέργεια για τα Δικαιώματα των Παιδιών! Η «Ευρωπαϊκή Συμμαχία για την Επένδυση στα Παιδιά» (“EU Alliance for Investing in Children”) του Δικτύου Eurochild, προωθεί το «Εκτελεστικό Εγχειρίδιο – Θέτοντας την πρόταση της Επένδυσης στα Παιδιά σε πράξη» (“Implentation Handbook – Putting the Investing in Children Recommendation into practice”) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να υπογραμμίσει και να εξετάσει τη μείωση των ανισοτήτων, ιδιαίτερα στην περίπτωση της παιδικής φτώχειας.

Η «ηλιαχτίδα» ως τακτικό μέλος του Διεθνούς Δικτύου Οργανώσεων, "Eurochild", με έδρα τις Βρυξέλλες από το 2008 και τακτικό μέλος του Διεθνούς Συνασπισμού OP3CRC International Coalition για τα δικαιώματα του Παιδιού, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), ως εκπρόσωπος της Ελλάδας από το 2012, χαιρετίζει και υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας το μήνυμα του Δικτύου Eurochild.

Ας σκεφτούμε όλοι, ότι τα Παιδιά είναι το Μέλλον αυτού του κόσμου, η Ελπίδα για να πάμε μπροστά σαν λαός, σαν πολιτισμός... Αν δεν τα προστατεύσουμε, αν δεν τους δώσουμε φωνή, τότε πώς θα ανοίξουν τα φτερά τους για να πετάξουν ψηλά;

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο link:
https://www.dropbox.com/…/Text%20dissemination%20handbook%2…

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.