Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η «ηλιαχτίδα» … Ανταποδίδει την Αγάπη και την Αλληλεγγύη που δέχεται καθημερινά

Πλήθος συνανθρώπων μας καθημερινά, προσφέρει στην «ηλιαχτίδα», το καθετί που θα μπορούσε να ανακουφίσει γονείς και παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, έρχονται καθημερινά στην «ηλιαχτίδα».
Οι μεγάλες εταιρείες είναι η Ελπίδα, ότι η «ηλιαχτίδα» θα συνεχίσει να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Η «ηλιαχτίδα» όμως, με την ίδια χαρά και ευαισθησία που δέχεται τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συνανθρώπων μας, με περισσότερη ευχαρίστηση και στοργή προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στις οικογένειες με παιδιά και ηλικιωμένους ανθρώπους, έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας.

Ξεκινώντας από τα Σχολεία της Ν. Σμύρνης, τα Ιδρύματα της περιοχής, έφτασε στην Καλλιθέα, το Ν. Κόσμο, τον Αγ. Δημήτριο, το Μοσχάτο, την Ανθούσα Παλλήνης, τους Θρακομακεδόνες, τις Φυλακές Ελεώνα Θηβών, τους Αγ. Αναργύρους, , το Ίλιον, το Μενίδι, τα Καμένα Βούρλα, , το Ζεφύρι ακόμη και το Κέντρο της Αθήνας.

Τελευταία επίσκεψη το Λαύριο την 20η Απριλίου 2013.
Μέλη του Συμβουλίου με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη, με τέσσερα αυτοκίνητα φορτωμένα με ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, προσπάθησαν να προσφέρουν λίγη από τη στοργή και αλληλεγγύη που δέχονται καθημερινά.

Ο Σύλλογος πιστεύει ακράδαντα ότι, έχει ιερή υποχρέωση να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις απαιτήσεις του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει και να είναι ο συνδετικός κρίκος  μεταξύ των ανθρώπων  που μπορούν να προσφέρουν και αυτών, που δυστυχώς στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.