Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
«ηλιαχτίδα» ... μια Μεγάλη Αγκαλιά !!!

Στις 21 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται παγκοσμίως «η αγκαλιά» και η «ηλιαχτίδα» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μεγάλη γιορτή.

Καθημερινά, αγκαλιάζει παιδιά, που έχουν ανάγκη για υποστήριξη όχι μόνο υλική αλλά και συναισθηματική, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το δύσκολο έργο όμως δεν σταματάει εδώ.

Η «ηλιαχτίδα» δεν εθελοτυφλεί στη σκληρή όψη του προσφυγικού ζητήματος αλλά και των αδύναμων οικονομικά οικογενειών της Νέας Σμύρνης και είναι πάντα παρούσα για όποιον ζητήσει βοήθεια.

Ανοίξτε απλόχερα την αγκαλιά σας χωρίς ιδιοτέλεια και χαρίστε Αγάπη και Στοργή.

Μια τόσο απλή πράξη, έχει ένα τόσο ανεκτίμητο αντίκρισμα, που μπορεί πολλές φορές να μην είναι εμφανές, αλλά ο σπόρος της πίστης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, να είναι τόσο βαθύς, που κανένας να μην μπορεί να τον ξεριζώσει.

Η «ηλιαχτίδα», ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, με μια Μεγάλη Ανοιχτή Αγκαλιά παλεύει καθημερινά να συνεχίσει το έργο της. Μοναδικός της στόχος, να παραμείνει το χαμόγελο, όχι μόνο στα φιλοξενούμενα παιδιά, αλλά και σ’ όλα τα παιδιά, όπως των προσφύγων που έχει αγκαλιάσει με τόση αγάπη.

Μην ξεχνάτε πως το Mέλλον μιας Xώρας βρίσκεται στα χέρια των παιδιών !!!

Αγκαλιάστε τα, Προστατέψτε τα με όση περισσότερη αγάπη μπορείτε!!!

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.