Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ο Μανώλης και πάλι στην αγκαλιά της "ηλιαχτίδα".

 

Ο μικρός Μανώλης είναι ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται με τους γονείς τους στο Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».

Ήρθε στον ξενώνα της «ηλιαχτίδα» πριν δυόμιση χρόνια καθώς διαγνώστηκε με «χρόνια νεφρική ανεπάρκεια». Η κρίσιμη κατάστασή του καθιστούσε υποχρεωτική, συστηματική εβδομαδιαία αιμοκάθαρση (3 φορές/εβδομάδα) στο Νοσοκομείο Παίδων Παν. & Αγλαΐα Κυριακού.

Επιτέλους όμως, έφθασε η μεγάλη μέρα που ο Μανώλης και η μητέρα του θα έδιναν την μεγάλη Μάχη για να κερδίσουν τη Ζωή.
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, η οικογένεια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να εισαχθούν ο Μανώλης και η μητέρα του, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα», Ντόρα Κασιμέρη ακολούθησε, για να είναι μαζί τους και να τους συμπαρασταθεί και σε αυτή τη Μεγάλη Στιγμή.

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, ο Μανώλης υποβλήθηκε με επιτυχία σε Μεταμόσχευση νεφρού, δεχόμενος το συμβατό μόσχευμα που του προσέφερε η μητέρα του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τους, η πορεία της υγείας της μητέρας και του παιδιού εξελίσσεται ομαλά και μάλιστα χθες 21/10/14, πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο.
Με τη βοήθεια του Θεού κατάφεραν να βγουν νικητές και από αυτή τη δοκιμασία… Η καινούρια τους Ζωή, τώρα ξεκινάει σιγά σιγά…
Η οικογένεια, επέστρεψε σήμερα στην «ηλιαχτίδα» όπου το Συμβούλιο τους περίμενε μέσα σε ένα κλίμα πανηγυρικό!
Σαφώς, η τακτική παρακολούθηση της υγείας του Μανώλη και της μητέρας του κρίνεται ακόμη απαραίτητη για να διασφαλιστεί η επιτυχία της μεταμόσχευσης…

Αγαπητοί φίλοι,
Ας μην ξεχνάμε ότι μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, μπορεί να χτυπήσει και την δίκη μας πόρτα, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι θετικοί στην ιδέα Δωρεάς Οργάνων.

Τη ζωή σου τη χάρισαν γιατί … διστάζεις να τη δωρίσεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς που έχουμε τη χαρά και την τύχη να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και πολύ ευτυχείς, που έχουμε φίλους σαν κι εσάς που μας συμπαραστέκονται σε κάθε μας προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.