Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αθηναϊκό Ωδείο: Μια συναυλία αγάπης για το Σύλλογο «ηλιαχτίδα» !!

 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, η γλυκιά Εύη Μαρινάκη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Αθηναϊκού Ωδείου, πραγματοποίησε μια ονειρεμένη βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και πολλή πολλή αγάπη, για τα άρρωστα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα», στην αίθουσα του Συλλόγου Ιμβρίων.

Η βραδιά καταπληκτική, φορτισμένη με ποικίλα συναισθήματα. Μια βραδιά, που παιδιά του Ωδείου προσπάθησαν, με όλη την δύναμη της ψυχής τους, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να συμπαρασταθούν στην ιερή αυτή προσπάθεια του Ωδείου, να στηρίξει την «ηλιαχτίδα» ηθικά και οικονομικά !

Η χαρά όλων μας και ιδιαίτερα των γονιών που καμάρωναν τα παιδιά τους, ήταν τόσο μεγάλη, που ο ενθουσιασμός των θεατών έφθανε συχνά στο αποκορύφωμά του.

Περάσαμε δυο ώρες μαγεμένες, ώρες χαράς, με χαρμόσυνα μηνύματα από την ίδια την Εύη και από τους συνεργάτες της !!!

Ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, το αποτέλεσμα αυτής της καταπληκτικής συναυλίας να αποτελέσει το όχημα για ένα ταξίδι τρυφερό, ταξίδι αγάπης, προσφοράς, αλληλεγγύης και να μας ταξιδέψει όλους αυτές τις χαρμόσυνες ημέρες, σ΄ ένα διαφορετικό κόσμο, καλύτερο από αυτόν που ζούμε σήμερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την δικιά μας Εύη, που σε κάθε μας προσπάθεια είναι δίπλα μας, τους συνεργάτες της, γονείς και παιδιά για την ονειρεμένη συναυλία που μας χάρισαν.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ο Καινούριος Χρόνος ας είναι γεμάτος υγεία, γαλήνη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο !!!

Στη φωτογραφία: Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη ευτυχισμένη, ανάμεσα στους συντελεστές της εκδήλωσης και τα παιδιά !!!

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.