Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς!

Αγαπητοί Φίλοι,

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι με αισθήματα ευαισθησίας και προσφοράς και έτσι, η «ηλιαχτίδα» παρά τα δύσκολα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω απουσίας παντελώς του Κράτους… παραμένει ζωντανή!!!

Η Εταιρεία Wind Media (https://www.wind-media.net/), που αυτές τις δύσκολες ημέρες… στάθηκε δίπλα μας ηθικά και υλικά, είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα μερικής απασχόλησης η οποία δημιουργήθηκε το 2020 στην Σιγκαπούρη.

Με δραστηριότητες σε πάνω από 70 χώρες κατέφθασε και στην Ελλάδα στις αρχές του 2022 προσφέροντας στον καθένα τη δυνατότητα να απασχολείται μερικώς και να έχει ένα σταθερό καθημερινό εισόδημα.

Η αποστολή της Wind Media είναι να δημιουργήσει περισσότερη αξία και κέρδη για τους συνεργάτες της με μερική απασχόληση μέσω της συνεργασίας με δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, YouTube και TikTok) βοηθώντας διαδικτυακές επιχειρήσεις και διασημότητες να αποκτήσουν περισσότερα "likes" και "followers" δίνοντας την ευκαιρία στους συνεργάτες της να έχουν ένα σταθερό ημερήσιο κέρδος από 4 έως 138 ευρώ.

Ο καθένας μπορεί να έρθει στην οικογένεια της Wind Media κάνοντας μία δωρεάν εγγραφή στον σύνδεσμο (https://newweb.windmedia168.com/#/register?code=6B5B61371)

Μετά την εγγραφή σας ελάτε και στο Τelegram γκρουπ της Wind Media (https://t.me/+DTACAaTXNwU2ZDNk) για να σας απαντηθούν οι ερωτήσεις σας και να σας λυθούν όλες οι απορίες σας."

Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία για τη συμπαράστασή της και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει για πάντα δίπλα μας!!!

Με αγάπη,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος,

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.