Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια ονειρεμένη βραδιά γεμάτη Μελωδίες, Συγκίνηση, Αγάπη...

Ήταν ένα γιορτινό Σάββατο βράδυ, 19 Δεκεμβρίου 2015.
Η εξαίρετη, γεμάτη ευαισθησίες και επιτυχημένη υψίφωνος κ. Τζίνα Φωτεινοπούλου, σε συνεργασία με άλλους φίλους καλλιτέχνες, πλημμύρησαν με υπέροχες μελωδίες την κατάμεστη, επιβλητική αίθουσα του μεγάρου της Εστίας Ν. Σμύρνης.

Ήταν μια βραδιά που θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Η πανέμορφη Τζίνα έδωσε όλη της την ψυχή, σκορπώντας με τη γλυκιά της φωνή, Φως, Αγάπη, Ελπίδα και ιδιαίτερη Συγκίνηση.

Τα παιδιά του Ωδείου Ευμέλεια πλαισίωναν με μεγάλη επιτυχία την όλη παρουσίαση του προγράμματος, τόσο που ο ενθουσιασμός των θεατών έφθανε συχνά στο αποκορύφωμα του.

Κι’ όλη αυτή την καταπληκτική βραδιά, η δική μας Τζίνα, η Νεοσμυρνιώτισσα, την αφιέρωσε στα άρρωστα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».

Προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να ευχαριστήσουμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, την Τζίνα Φωτεινοπούλου, αλλά είναι δύσκολο.

Γι’ αυτό με άπειρη Αγάπη της ευχόμαστε να είναι γερή, ευτυχισμένη με την οικογένειά της, να έχει πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να προσφέρει Αγαλλίαση σε κάθε συνάνθρωπο που τη χρειάζεται και ιδιαίτερα σε κάθε παιδί. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Φωφώ Φωτεινοπούλου για την ευγενική και ηθική της συμπαράσταση στα παιδιά της “ηλιαχτίδα” και σε όλους της συντελεστές αυτής της τόσο επιτυχημένης βραδιάς.

Αγαπημένη μας Τζίνα,


εμείς το Συμβούλιο της «ηλιαχτίδα», σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς και νιώθουμε μεγάλη τιμή για την ιδιαίτερη παράσταση που μας χάρισες.

   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.