Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Ψυχολόγος του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Μαρία Τσίλη

«ηλιαχτίδα»: Μόνο ο Πολιτισμός μπορεί να ελαφρύνει τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα !!!

 

Και πάλι, αξιόλογοι, επώνυμοι, ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα, να στηρίξουν τα άρρωστα παιδιά που φιλοξενούμε, μέσω των καινούριων δράσεων της «ηλιαχτίδα».

Ο Σύλλογος προγραμματίζει μια μεγάλη εκδήλωση, επίκαιρη, πολύ ανθρώπινη, με αναφορές σε παλιά ιστορικά, συνταρακτικά γεγονότα που έζησε ο λαός μας και που δυστυχώς επαναλαμβάνονται και στις μέρες μας.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια μας, ο αξιόλογος και πολύ αγαπητός σε όλους μας Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στο πρώτο μας κάλεσμα, ανταποκρίθηκε με χαρά και πολύ ανθρώπινα, κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Μέλημά μας με τις δράσεις μας, μέσω της ιστορίας και του πολιτισμού μας, προσπαθούμε να καταφέρουμε να απαλύνουμε την ταπείνωση, την αγανάκτηση και γενικά την απογοήτευση για ένα καλύτερο αύριο, που νιώθουμε όλοι σήμερα.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα Αθηναϊκά Θέατρα και ιδιαίτερα την κ. Γλυκερία Παπαγεωργίου, που προσκάλεσαν με πολλή αγάπη τα παιδιά της «ηλιαχτίδα» και της Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης - Παιδιών Προσφύγων, να απολαύσουν την καταπληκτική παιδική παράσταση «η Πέτρα του Βορρά», το Σάββατο 23/01/2016 στο Θέατρο Αλίκη.
Η επαφή με το Θέατρο και κάθε άλλο πνευματικό χώρο, είναι για ένα παιδί καλλιέργεια ψυχής και πνεύματος.
Αγαπητοί φίλοι,

Η επιτυχία των δράσεων μας, οφείλεται αποκλειστικά στη θερμή και απέραντη αγάπη των συνανθρώπων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.