Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα» - «Μαζί για τον Συνάνθρωπο».

 

Την Πέμπτη 21/7/16, η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα» Ντόρα Κασιμέρη παρευρέθη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ευρυτανίας «Μαζί για τον Συνάνθρωπο», που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Χωριό - Καρπενήσι.

Ένα Σύλλογο, που εκπροσωπεί όλη την Ευρυτανία για πολλά χρόνια, με εντυπωσιακή προσφορά και δράση προς τον Συνάνθρωπο!!!

Η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα», εντυπωσιάστηκε από τη συνοχή και αλληλοεκτίμηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου «Μαζί για τον Συνάνθρωπο» και ιδιαίτερα για το μεγάλο ενδιαφέρον της προσπάθειας τους, να διατηρούν τις δράσεις τους, πάντα σε ένα υψηλό και ουσιαστικό επίπεδο.

Η υποδοχή της Προέδρου ήταν τόσο θερμή και ανθρώπινη που άφησε την Πρόεδρο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι προτάσεις που συζητήθηκαν σχετικά με τη συνεργασία των δύο Συλλόγων, πολύ ενδιαφέρουσες με καινοτόμες ιδέες, γεγονός που βοήθησε να καταλήξουν οι δύο Σύλλογοι σ’ ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Σ’ αυτή τη συνάντηση αποφασίστηκαν ουσιαστικές συνεργασίες και δράσεις για το Παιδί και γενικά για το Συνάνθρωπο.

Τιμή για την «ηλιαχτίδα» και ιδιαίτερα για την Πρόεδρό της, οι απόφασεις, του κοινού Συμβουλίου των δυο Συλλόγων.

Τους ευχαριστούμε θερμά για το ευχάριστο και εποικοδομητικό αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και υποσχόμεθα ότι θα φανούμε αντάξιοι της ιδιαίτερης τιμής, αυτής της συνεργασίας.

Ιδιαίτερα, αξίζει να αναφερθούμε στη δυναμική Πρόεδρο του ανωτέρω Συλλόγου, την κ. Μαίρη Καλλιάνη, που τυγχάνει να είναι και μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ράδιο Καρπενήσι», για την αναφορά της επιτυχημένης αυτής συνάντησης των Συλλόγων «Μαζί για τον Συνάνθρωπο» - «ηλιαχτίδα», κατά τη διάρκεια του προγράμματός του.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.