Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αγαπητοί φίλες, φίλοι.


Με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνουμε και συγχρόνως ζητάμε από καρδιάς και τη δική σας συμπαράσταση, με τον σκοπό να καταφέρουμε όλοι μαζί, να δώσουμε την ευκαιρία σε 17 νέους και νέες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχουν υπογράψει, προσφέρουν 17 νέες θέσεις φοίτησης σε υποψηφίους/-ες φοιτητές/-τριες στα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η έναρξη των οποίων, θα γίνει τον Οκτώβριο του 2021.

Δικαιούχοι των ανωτέρω Υποτροφιών, είναι:
α) Άτομα που ανήκουν στην κοινωνική ομάδα Ρομά, εφόσον διαβιούν σε συνθήκες που παραπέμπουν σε κοινωνικό αποκλεισμό, καθώς και Διαμεσολαβητές Ρομά.
β) Άστεγοι.
γ) Πρώην φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας ή φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της "ηλιαχτίδα" : 210 9346139.

Φίλες και φίλοι,

μας δίνετε η ευκαιρία από κοινού, να ενημερώσουμε, να συμπαρασταθούμε και να γίνουμε αρωγοί, σε παιδιά που δε θα είχαν την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους λόγω οικονομικών δυσχερειών!

Η "ηλιαχτίδα" απευθύνεται σε σας, ακόμη μια φορά και είναι σίγουρη πως όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να δώσουμε ελπίδα σε 17 νέα παιδιά να χαράξουν μια νέα πορεία στη ζωή τους!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.