Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Κορονοϊός.... ημέρες γεμάτες εφιάλτες, κι όμως... ο Ξενώνας "ηλιαχτίδα" αυτές τις άγιες ημέρες γέμισε χαρά και αισιοδοξία!!!

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, θερμοί εκλεκτοί φίλοι, για ακόμη μία φορά, μας γέμισαν χαμόγελα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!!

Ο Πρόεδρος της '' AHEPA HELLAS Τμήμα Παλαιού Φαλήρου" κ. Ανάργυρος Τσουνάκης με τον Γραμματέα κ. Ιωάννη Τριανταφυλλίδη, επισκέφτηκαν τον σύλλογο μας << ηλιαχτίδα>> Νέα Σμύρνη, φορτωμένοι με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να μας ευχηθούν Χρόνια Πολλά και να μας εκφράσουν, την συμπαράσταση τους στο δύσκολο, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό , έργο μας,.

Τιμή για τον Σύλλογο μας και κυρίως θερμή συμπαράσταση ότι, και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δεν είμαστε μόνοι !!!

Εκλεκτοί μας φίλοι,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για αυτή την όμορφη, σημαντική πρωτοβουλία σας, να μας επισκεφτείτε προσωπικά, στον όμορφο χώρο μας που φιλοξενούμε με ιδιαίτερη αγάπη, τα άρρωστα, άπορα παιδιά από επαρχία!!! Σας ενημερώνουμε ότι, τα τρόφιμα που έρχονται στην <<ηλιαχτίδα>> δεν είναι μόνο για εμάς... αλλά και για τους φίλους μας που δυστυχώς είναι πολλοί και μας χρειάζονται χρόνια τώρα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και μια ελπιδοφόρα, χαρούμενη, χρονιά!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.