Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα»  Συγκινητική η συνεχής στήριξη των εταιρειών

Μέσα σ’ ένα γενικό κλίμα οικονομικής δυσχέρειας και ολοένα αυξανόμενων αναγκών για όλους μας, ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα» με χαρά διαπιστώνει ότι η προσφορά και η σημαντική βοήθεια προς το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, συνεχίζονται συστηματικά.

Στην αρχή της ίδρυσης του Ξενώνα η «ηλιαχτίδα», επένδυσε στην ευαισθησία των φίλων της και μετέπειτα, σιγά σιγά και διστακτικά, γενικά στον συνάνθρωπο. Το αποτέλεσμα; Συνταρακτικό! Το πιο ενθαρρυντικό δείγμα επιτυχίας και αναγνώρισης των προσπαθειών της, όμως, είναι η επαναλαμβανόμενη στήριξη από τις ίδιες επιχειρήσεις αλλά και άλλων γνωστών εταιρειών.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφερθούμε και πάλι στην ουσιαστική παρουσία της Προκτερ & Γκαμπλ Ελλάς, η οποία μας γέμισε την αποθήκη μας με προϊόντα της, για τους επόμενους 6 μήνες.

Επίσης, στην σημαντική προσφορά της εταιρείας Φρησλαντκαμπινα Ελλάς Α.Ε. (Νουνού) των 1200 λίτρων φρέσκου γάλακτος.

Ακόμη δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την πολύτιμη κάλυψη μέρους των καθημερινών μας αναγκών, από τις εταιρείες «Φούρνος Βενέτη» και το νέο κατάστημα «το Σμυρνιώ» στη Νέα Σμύρνη. Οι επιχειρήσεις αυτές συνδράμουν με τα προϊόντα τους τον Ξενώνα μας και τις 10 περίπου διαφορετικές – σε ημερήσια βάση - οικογένειες που στηρίζουμε εκτός Ξενώνα.

Το έργο που αναλάβαμε δύσκολο, αλλά πιστέψτε μας οι εμπειρίες που ζούμε ξεχωριστές, γεμάτες ένταση, αλλά και υπέροχα συναισθήματα. 
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.