Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η αγάπη και η ανθρωπιά συνεχίζεται…

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η μία ευχάριστη έκπληξη, διαδέχεται την άλλη στην ‘’ηλιαχτίδα’’.

Παραμονές Χριστουγέννων, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από μία γλυκιά, νεανική φωνή, άγνωστη σε εμάς, που μας πληροφορούσε ότι είναι ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου/ Κέντρο Σωματικής Ευεξίας Γ.Π.Ο Ρυθμική Κίνηση, Αγησιλάου 7 Νέα Σμύρνη.
Το όνομα της, Νατάσα Αναγνώστου, μας ενημέρωνε λοιπόν, ότι έχουν αναρτήσει στο Γυμναστήριο τους μία αγγελία και ζητούσαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη για τον Σύλλογο ‘’ηλιαχτίδα’’.
Η συγκίνηση και η χαρά μας απερίγραπτη!!!

Τέτοιες πρωτοβουλίες μας συγκινούν ιδιαίτερα και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον άνισο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Και ήρθε η μέρα της συνάντησης … ένα νεαρό ζευγάρι, η Νατάσα με τον σύζυγο της, με ένα γλυκύτατο αγοράκι, χτύπησαν την πόρτα της ‘’ηλιαχτίδα’’.

Το τι μας έφεραν δεν περιγράφετε !!!

35 μεγάλες σακούλες με ότι μπορείτε να φανταστείτε, αρκεί να σας πούμε, ότι εκτός των άλλων, περισσότερο από 30 λίτρα λάδι, ίσως και περισσότερο.

Είναι δύσκολο να σας περιγράψουμε τα συναισθήματα μας!!!

Εκτός από την συγκίνηση, χαρήκαμε ιδιαίτερα με την σκέψη ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως συνηθίζει η ‘’ηλιαχτίδα’’ χρόνια τώρα.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω … τα συμπεράσματα , τα συναισθήματα … δικά σας!!!

Εμείς, μόνο ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευτυχία στο ευαίσθητο, χαριτωμένο αυτό ζευγάρι και σε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν για να φτάσουν αυτά τα τόσα πολλά τρόφιμα στους χώρους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Με ιδιαίτερη αγάπη,

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.