Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Προσοχή! Δεν διεξάγονται έρανοι από το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» - Νέα Σμύρνη
Δυστυχώς, αν και η ανάρτηση αυτή υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο συνεχώς να ενημερώνουμε τους φίλους και γνωστούς μας, χθες το πρωί, ημέρα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, συνάντησα μία συνάδελφο - φίλη μέσα στο Hondos Center της πλατείας Νέας Σμύρνης και δειλά δειλά, μου είπε οτι συγκέντρωσαν χρήματα για την "ηλιαχτίδα" και μάλιστα αρκετά, λέγοντας μεταξύ τους, πρέπει να στηρίξουμε την Ντόρα!
Καταλαβαίνετε την έκπληξή μου όταν στην συνάδελφο δεν είχα πει ούτε ένα ευχαριστώ για την όλη διαδικασία, την οποία αγνοούσα παντελώς!
Ελπίζω, μπορείτε να φανταστείτε πως νιώσαμε και οι δύο. Εγώ ούτε ευχαριστώ για τα χρήματα τα οποία δεν είχα λάβει και η φίλη βλέποντας παρά την προσπάθεια τους να βοηθήσουν, το αποτέλεσμα ήταν λυπηρό.
Το πιο τραγικό από όλα είναι, ότι δεν χάνουμε μόνο τα χρήματα τα οποία σήμερα μας είναι απελπιστικά απαραίτητα λόγω αλλαγής χώρου, (θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως σχετικά), αλλά αγνοώντας την όλη διαδικασία εκτιθέμεθα μη λέγοντας πουθενά ευχαριστώ.
Πως νιώθει ο φίλος, ο γνωστός, όταν προσπαθεί να βοηθήσει και από την άλλη πλευρά ο σύλλογος αγνοεί τα πάντα...

Ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα» - Νέα Σμύρνη θα ήθελε να σας γνωστοποιήσει για ακόμη μια φορά, πως δεν διεξάγει εράνους, σε κανένα σημείο της χώρας μας.

Αν κάποιος φίλος θέλει να υποστηρίξει το έργο μας, μπορεί να το κάνει επικοινωνώντας μαζί μας ή μέσω των τραπεζικών λογαριασμών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

Σας παρακαλούμε θερμά ακόμα μια φορά, σταματήστε τους αλήτες και απατεώνες να μας εκμεταλλεύονται και να μας εκθέτουν.

Σκεφθείτε πως νιώθει ένας φίλος, ένας γνωστός που διαθέτει ένα ποσό για να μας στηρίξει και φυσικά δεν ακούει ούτε ένα ευχαριστώ λόγω άγνοιας δικής μας, γιατί σε εμάς δεν έρχεται κανένα ποσόν χρόνια τώρα...
Παρακαλώ θερμά τη φίλη - συνάδελφο που συνάντησα χθες, να δημοσιεύσει το γεγονός χωρίς καν να αναφερθεί το όνομά της αν δεν θέλει.
Είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει την "ηλιαχτίδα" πολύ!

Σας παρακαλούμε, κοινοποιήστε τω ανωτέρω κείμενο παντού...

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη,
Η Πρόεδρος,
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.