Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα» Κοντά στους Πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά !!!

Αγαπητοί φίλοι,

Την Παρασκευή 04/03/2016 το μεσημέρι, τα Μέλη του Συμβουλίου της «ηλιαχτίδα» και οι ψυχολόγοι της, φορτωμένοι με κάθε τι που θα φέρει Χαρά, Ανακούφιση, Ελπίδα και με άπειρη Αγάπη, θα βρεθούν κοντά στα παιδιά των προσφύγων στο Λιμάνι του Πειραιά.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με άπειρη στοργή, με παιχνίδι, με ιστορίες, με ζωγραφιές και με πολλή συζήτηση, να καταφέρουμε να τους αλλάξουμε έστω και για λίγο, τη διάθεση και την τρομερή απογοήτευση, που διακατέχει γονείς και παιδιά.

Αγαπητοί φίλοι,

Ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.

Μέχρι την Πέμπτη 03/03/16, θα συγκεντρώνουμε παιχνίδια σε πολλή καλή κατάσταση, μπισκότα, σοκολάτες, κρουασάν, χυμούς, babylino, κουβέρτες, και κάθε τι που νομίζετε ότι θα δώσει λίγη χαρά σε ένα παιδί.

Όλοι μαζί πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε περισσότερα !!!

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε ότι, η ΔΕΗ ΑΕ, όπως κάθε χρόνο, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μας προσέφερε Δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών, αξίας 574€ .

Ένα σοβαρό ποσόν από αυτά τα χρήματα, θα διατεθεί για αγορά παιχνιδιών για τα προσφυγόπουλα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, τον κ. Δημήτρη Καρέλη, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας και την κ. Αγγελική Αποστόλου, Υπάλληλο ΔΕΣΕ, για την απέραντη αγάπη της προς την «ηλιαχτίδα».

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.