Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα» Παζάρι Αγάπης και …. προσφοράς !!!

Αγαπητοί φίλοι,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ιδιαίτερη αγάπη και συμπαράστασή σας στο Παζάρι μας την Κυριακή 1/4/2018.

Κάθε φορά η θερμή παρουσία σας μας εντυπωσιάζει αλλά αυτό το φετινό γεγονός της συμμετοχής σας  και σ’ αυτή μας την προσπάθειά την Κυριακή, ήταν κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια !!!

Θεωρούμε υποχρέωση όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως δύο φίλους, που μας συγκίνησαν ιδιαίτερα με την προσφορά τους , η οποία βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία του Παζαριού !

Και αναφερόμεθα  στο μοναδικό, πανέμορφο, με πλούσια συλλογή δερμάτινων ειδών και κοσμημάτων  κατάστημα «Μιχαήλ»( https://www.facebook.com/pg/Michailaccessories/about/) , που κοσμεί τη Νέα Σμύρνη , στην οδό Γορδίου 4 (Κεντρική Πλατεία) .

Επίσης, στην εξαιρετική, ευαίσθητη και πολυτάλαντη φίλη μας τη Μαρία Κωλέττη, η οποία είναι δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια !!!

Η γλυκιά Μαρία φτιάχνει πανέμορφα γλυκά και μπορείτε και εσείς να ενημερωθείτε σχετικά, στην σελίδα της «Τούρτες από Σπίτι» (https://www.facebook.com/tourtesapospiti/) και πιστέψτε μας θα μείνετε ενθουσιασμένοι.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε από καρδιάς, μια όμορφη, αληθινή Ανάσταση, που θα χαρίσει Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, αλλά πάνω απ’ όλα Υγεία !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

   

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.