Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Το παραμύθι συνεχίζεται …. με μουσική και χορό !!!

Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και  Ανθρωπιά !!!

Στις 17-18/12/16 Σάββατο - Κυριακή , η Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές, που ήρθαν να συμπαρασταθούν στα παζάρια της «ηλιαχτίδα».

Τα Δημοτικά Σχολεία Ν. Σμύρνης 1◦, 2◦, 3◦, 7◦, 12◦, 13◦ και ο 4ος Παιδικός Σταθμός - που για τέταρτη χρονιά η γλυκιά Διευθύντρια του, κ. Σία Σπύρου με τους γονείς και τα παιδιά, ασχολήθηκαν για μέρες, για να ετοιμάσουν αμέτρητες δημιουργίες για να τα προσφέρουν στα παζάρια μας.

Εκτός των πολλών δημιουργιών όλων των σχολείων, προσπάθησαν με χορούς και τραγούδια, να συγκινήσουν τον κόσμο της Πλατείας και να προσελκύσουν στα παζάρια της «ηλιαχτίδα» τους συμπολίτες  μας.

Πολύτιμος συμπαραστάτης της όλης αυτής γιορτής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αιολίδα», με την Έρη Κοντογούρη και τον Άγγελο Τσαγδή, τους καταπληκτικούς τους χορούς και χορευτές, αναστάτωσαν την Πλατεία.

2◦ Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης !

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ν. Σμύρνης με τον εξαίρετο μαέστρο κ. Ψαριανό, έδωσε μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη νότα και εφέτος.

Και ας έρθουμε στη Συναυλία του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης, που με τα συγκινητικά λόγια των Προέδρων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ.κ.  Ράνια Οικονόμου και Σωτηρία Μπακολιά, σχετικά με το έργο της «ηλιαχτίδα», απευθυνόμενες στους γονείς των παιδιών και στους καλεσμένους, δημιούργησαν ένα κλίμα φορτισμένο μεν, συγκινησιακά, αλλά πολύ ανθρώπινο, που όπως ανέφερε η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα» κ. Ντόρα Κασιμέρη, όσος καιρός και αν περάσει, τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνο το βράδυ, δεν θα τα ξεχάσει ποτέ !!!

Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν χρήματα για τα άρρωστα παιδιά της «ηλιαχτίδα» … και τα κατάφεραν !!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στις Προέδρους των ανωτέρω Σχολείων, στους γονείς και ιδιαίτερα στα γλυκά εκείνα παιδάκια, που με κάθε τρόπο αγωνίστηκαν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μέλη του Συμβουλίου της "ηλιαχτίδα", με την καταπληκτική μουσικό Ειρήνη Λιάβαρη Φλωροπούλου και μαθητές τους 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Η Διευθύντρια κ. Σία Σπύρου με την Πρόεδρο της "ηλιαχτίδα" και τον Άγιο Βασίλη, στον 4◦ Παιδικό Σταθμό.

Το Νεανικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αιολίδα". @@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@

Η "Αιολίδα" εν δράσει !!!

@@

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ν. Σμύρνης.

Συναυλία Αγάπης για την "ηλιαχτίδα" από το 3◦ και 13◦ Δημοτικά Σχολεία Ν. Σμύρνης.

 
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.