Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος, Ντόρα Κασιμέρη, υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους την Λυδία και τον αδελφό της Κωνσταντίνο Παπαδάτο, με πολλή χαρά, γιατί όπως βλέπετε ήρθαν με ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο !!!

Ας είναι το φετινό καλοκαίρι … έστω λίγο καλύτερο από το περυσινό !!!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και τη χαρά που μας προσφέρατε, να παρευρεθείτε στο φιλανθρωπικό δείπνο την Παρασκευή 23/6/2017 στο μεζεδοπωλείο «Σάββας», στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.

Πράγματι, ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, βραδιά προσφοράς, βραδιά χαράς, βραδιά ηθικής συμπαράστασης, που σήμερα την έχουμε τόσο ανάγκη.

Αγαπητοί φίλοι,

Σας αποχαιρετήσαμε με ιδιαίτερη αγάπη και θερμές ευχές για ένα όμορφο, χαρούμενο καλοκαίρι, αλλά η «ηλιαχτίδα» είναι εδώ και θα είναι όλο το καλοκαίρι, ανοιχτή όπως κάθε χρόνο, και με μια μεγάλη αγκαλιά θα περιμένει τα άρρωστα παιδιά με τους γονείς τους, που τη χρειάζονται.

Δυστυχώς, οι αρρώστιες δεν έχουν εποχές, μόνο αγωνίες και θλίψη !!!

Εσείς, να περάσετε όμως υπέροχα !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο εκλεκτός φίλος της "ηλιαχτίδα" Φίλιππος Καλλιάνης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Φίλων Τάβλι Ν. Σμύρνης, με τη Μαίρη Καλλιάνη, μέλος του Δ.Σ. της "ηλιαχτίδα" και την καταπληκτική παρέα τους !!!
Τα εκλεκτά, όμορφα κορίτσια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης, που σε κάθε μας εκδήλωση είναι δίπλα μας !!!

Η Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης Ράνια Οικονόμου, η Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης Ειρήνη Μπούκουρα, η καταπληκτική μουσικός Αλεξάνδρα Μητσοπούλου με την Μαρίνα Δεκούλου Αντιπρόεδρο του Συλλόγου "ηλιαχτίδα" και την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη.
Μαζί μας και η καταπληκτική Εύη Μαρινάκη,  Καλλιτεχνική Δ/ντρια του Αθηναϊκού Ωδείου, που άφησε τη γιορτή του παιδιού της στη  μέση για να συμπαρασταθεί και σ’ αυτή μας την προσπάθεια !
Αγαπημένες μας φίλες, η προσφορά σας στην "ηλιαχτίδα" είναι ανεκτίμητη!!!

 
Ο Γιάννης Παπαδάτος, Πρόεδρος της Εστίας, και φίλος μας, με τα εκλεκτά μέλη του Συμβουλίου του, κ. Δωρίτα Τσουρακτσόγλου και κ. Λία Δούκα και την όμορφη παρέα του !!! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που ήσασταν μαζί μας μια τέτοια βραδιά !!!

Η Φανή Πολυγιάννη, η Κάντια Στρογγύλη (από το Σύλλογο "Ποιότητα Ζωής"), η Μαρίνα Δεκούλου, η Ντόρα Κασιμέρη, η Μαρία Βρασίδα ..... το πέντε το καλό, όπως λέει η Κάντια.
Η "ηλιαχτίδα" κορίτσια σας λατρεύει !!!

 

Η ώρα της κλήρωσης των 2 αεροπορικών εισιτήριών μετ’ επιστροφής, για όλο το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air του Ομίλου της Aegean Airlines, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Synthesis Group - Πρόεδρος κ. Μιχάλης Μαραγκόπουλος.
Η μικρή Λυδία επί τω έργω .

Η τυχερή της βραδιάς, η γλυκιά Μελίνα Φλώρου, τυχερός λαχνός Νο 18.

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.