Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ημέρες Γιορτής , ημέρες Χαράς!!!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Κατ’ αρχάς ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, Καλό Μήνα και η φετινή Πρωτομαγιά ας είναι λίγο καλύτερη από τους άλλους μήνες, ας είναι γεμάτη χαρά και κυρίως ελπίδα ….

Με ιδιαίτερη αγάπη και κυρίως συγκίνηση, σας ευχαριστούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, για τη θερμή σας συμπαράσταση.

Η φετινή Πρωτομαγιά, για εμάς ήταν στην κυριολεξία κάτι διαφορετικό!!!

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με μέλη του Ερυθρού Σταυρού και τα γλυκά παιδάκια που έφτιαχναν στεφανάκια για την Πρωτομαγιά.

Τα παιδάκια του Ερυθρού Σταυρού σε μια καταπληκτική χορευτική εμφάνιση.

Οι γιορτινές ημέρες που βρεθήκαμε στην Πλατεία, να πουλάμε λουλούδια, ήταν κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί.

Το περίπτερο της «ηλιαχτίδα» ήταν καθημερινά πλημμυρισμένο από κόσμο που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας συμπαρασταθεί, ηθικά και υλικά!!!

Ζήσαμε στιγμές που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Μας περάσατε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο δυνατό, που ο αγώνας μας από εδώ και στο εξής, θα είναι περισσότερο αποτελεσματικός!!!

Σ’ αυτό το σημείο όμως, θα θέλαμε να αναφερθούμε με ιδιαίτερη αγάπη, στο Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής» και ιδιαίτερα στο νεαρό του Πρόεδρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, γιατί την όλη αυτή επιτυχία που ζήσαμε τις ημέρες της Πρωτομαγιάς, την οφείλουμε στο Σύλλογό τους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου Νέας Σμύρνης κ. Ράνια Οικονόμου, ο Αντιπρόεδρος Περ. Ε.Ε.Σ. κ. Θωμάς Γιαννιώτης με την Αντιπρόεδρο της «ηλιαχτίδα» Μαρίνα Δεκούλου και την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη.

Και σας εξηγούμε το λόγο.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Σμύρνης, αποφάσισε εφέτος να παραχωρήσει τα περίπτερα στους Συλλόγους του Δήμου, όχι δέκα ημέρες όπως συνήθιζε τα άλλα χρόνια, αλλά μόνο πέντε ημέρες στον κάθε Σύλλογο και αυτό μέσω κλήρωσης.

Ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα» κληρώθηκε για τη δεύτερη εβδομάδα, δηλαδή από 2-7/5/17.

Όπως αντιλαμβάνεστε, για να μην χρησιμοποιήσω τη λέξη γελοίο, θα ήταν αστείο να διατηρήσουμε ένα περίπτερο με λουλούδια …. κατόπιν εορτής!!!

Ο Πρόεδρος της «Ποιότητας Ζωής» αντιλαμβάνοντας το περίεργο της όλης υπόθεσης, πήρε την πρωτοβουλία και παραχώρησε στην «ηλιαχτίδα» τις πρώτες πέντε ημέρες – τις σημαντικές φυσικά για την «ηλιαχτίδα» - πράγμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί λόγω αυτής της πρωτοβουλίας του Προέδρου του Συλλόγου «Ποιότητα Ζωής», καταφέραμε να προβάλουμε το έργο μας σε χιλιάδες κόσμο και να εξασφαλίσουμε ένα σημαντικό ποσόν για τα ενοίκια του Συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν βρίσκουμε λόγια να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ποιότητα Ζωής».

Ακόμη, την Ένωση Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την αγάπη και την ηθική τους συμπαράσταση που μας αφιέρωσαν τις ημέρες που βρεθήκαμε δίπλα τους!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.