Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η μαγευτική ιστορία των Χριστουγέννων … συνεχίζεται !!!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, μια ημέρα ιδιαίτερη, φορτωμένη με διάφορα συναισθήματα και αγαλλίαση ψυχής !!!

Στις 7:30 π.μ. μας ξύπνησε  χαρούμενα, η εταιρία Φρησλαντκαμπίνα Ελλας Α.Ε. (Νουνού) και ένα αυτοκίνητο, φορτωμένο κιβώτια γάλατα, σταμάτησε έξω από την πόρτα της «ηλιαχτίδα».

Μαζί με τις ευχές τους, μας είπανε ότι είναι πάντα εδώ, για εμάς !!!

Αργότερα, μετά από αυτή την επίσκεψη, ένα αυτοκίνητο της εταιρείας Farad AE Heat Exchangers (Πειραιάς) για τρίτη χρονιά ήρθαν, να μας πουν Χρόνια Πολλά, φορτωμένοι όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο, με κοτόπουλα και πακέτα κιμά.

Ποσότητα; Τόση που να καλυφθούν οι ανάγκες του Ξενώνα μας και να βοηθήσουμε και τις άπορες οικογένειες που φροντίζουμε καθημερινά εδώ και τρία χρόνια.

Φυσικά, η ίδια επίσκεψη, από την ίδια εταιρεία, έγινε και στις 28/12/16, δηλαδή ένα αυτοκίνητο φορτωμένο κοτόπουλα και κιμά, μας ξαναεπισκέφθηκε !!!

Στη συνέχεια, η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΒΕΕ, με τα Χρόνια Πολλά, μας έφεραν και 3 κιβώτια των 15 τεμαχίων έκαστο, με παραδοσιακό τσουρέκι.

Ακολούθησε η εταιρεία ΙΟΝ Α.Ε., κλείνοντας το όμορφο πρωινό μας (με τα είδη διατροφής), με 2 κιβώτια σοκοφρέτες.

Και η σκέψη για τα παιδιά … χρωματίστηκε, με ένα μεγάλο κιβώτιο πανέμορφα παιχνίδια από την εταιρεία Playmobil Hellas A.E., συνήθεια ετών της εταιρείας, για τη γιορτή των παιδιών - το κόψιμο της Βασιλόπιτας !!!

Και το αληθινό παραμύθι … συνεχίζεται !!!

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.