Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη» στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Capital Link.

 

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, για 8η συνεχή χρονιά η Capital Link με το Capital Link CSRinGreece διοργάνωσε το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ», στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών.

Ο Πρόεδρος της Capital Link Inc. κ. Νικόλαος Μπορνόζης, καλωσόρισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους προσκεκλημένους του Συνεδρίου, για ακόμη μια φορά.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Από την Κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο έδωσε και πάλι τη δυνατότητα σε πάνω από 100 Κοινωνικούς Φορείς απ’ όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους, με το δικό τους ενημερωτικό υλικό, στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή των Συλλόγων είναι ευρύτατη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον Συνέδριο με μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία.

Για την «ηλιαχτίδα» ιδιαίτερη τιμή, να συμμετάσχει και εφέτος σε αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπορνόζη και την αντιπρόεδρο κ. Όλγα Μπορνόζη, ένθερμους υποστηριχτές της «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη».

 

   

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.