Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητής Νομικής Dr.Frank-Walter Steinmeier, με φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αναγόρευση του Υπουργού Εξωτερικών της Ομοσπονδίακης Δημοκρατίας της Γερμανίας,Dr. Frank-Walter Steinmeier,σε Επίτιμο Διδάκτορα

 

Η Πρόεδρος του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Ντόρα Κασιμέρη, χθες Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 7:30 μμ, είχε τη μεγάλη τιμή να παρευρεθεί στην Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών Dr. Frank-Walter Steinmeier, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ήταν πράγματι μια εκδήλωση υψηλού πνευματικού επιπέδου με τη παρουσία της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου και πολλών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και Κοινοβουλίου, καθώς επίσης και πλήθος Καθηγητών, φοιτητών και εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, ιδιαίτερα συγκινημένος και ευτυχής για την τιμή που του απένειμαν, ανέφερε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, πως είναι ένας παλιός και καλός φίλος της Ελλάδας.

Στο βήμα ο Καθηγητής - Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Άγγελος Κότιος. αααααααααααααα

Η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδα" Ντόρα Κασιμέρη με τον Κοσμήτορα κ. Κότιο και την Κατερίνα Παληού, Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.