Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για Γονείς, στα Δημοτικά Σχολεία Νέας Σμύρνης !

 

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνουμε ότι μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε σε Δημοτικά Σχολεία της Ν. Σμύρνης, Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, με την συνεργασία ενός αξιόλογου, εκλεκτού φίλου, Νεοσμυρνιώτη, του Γαβριήλ Μιχαλάτου, εντελώς δωρεάν !!!

Την ανωτέρω εκπαίδευση θα την παρουσιάσει ο Γαβριήλ Μιχαλάτος, με συναδέλφους του, εθελοντές της Ομάδας Υποστήριξης Ζωής Union Eurobank, φέρνοντας Προπλάσματα τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς εξωτερικούς απινιδωτές, εκπαιδευτικές ενέσεις επινεφρίνης, οξύμετρα κτλ., και όλα τα ανωτέρω προσφέρονται για να συμπαρασταθούν και να  τιμήσουν τον αγώνα του  Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».

Φυσικά, για την «ηλιαχτίδα» δεν είναι μια έκπληξη η προσφορά αυτή, γιατί ο Γαβριήλ Μιχαλάτος και οι συνάδελφοί του από το Union Eurobank, κάθε χρόνο επισκέπτονται την «ηλιαχτίδα» .... φορτωμένοι με δώρα !!!

Ο φίλος, Γαβριήλ Μιχαλάτος είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής – Εξεταστής Πρώτων Βοηθειών της Rescue Training International (Αναγνώριση από την Ομοσπονδία Οργανισμών Πρώτων Βοηθειών της Μεγάλης Βρετανίας), μέλος της ΑοΗΤ - Association of Healthcare Trainers (UK) και επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης Ζωής του Σωματείου Union Eurobank.

Τα Σεμινάρια θα περιλαμβάνουν τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

*Ορισμός των πρώτων βοηθειών *Νόμοι του καλού Σαμαρείτη *Συναισθηματικές πτυχές *Αλυσίδα της επιβίωσης *Πρωτοβάθμια εκτίμηση *Πίνακας βασικής ανατομίας *Έμφραγμα του μυοκαρδίου *Κοιλιακή Μαρμαρυγή *Έμφραξη αεροφόρου οδού *Σοβαρή αιμορραγία *Σωματική καταπληξία *Εγκεφαλικό επεισόδιο *Σοκ αναφυλαξίας *Τραυματισμοί σπονδυλικής στήλης *Μεταδιδόμενες ασθένειες *Χρήση προστατευτικών υλικών *Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση *Θέση ανάνηψης *Αναίσθητος πάσχοντας καθώς και διάφορες άλλες καταστάσεις με τις οποίες μπορεί να έλθει αντιμέτωπος ένας γονέας και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι με το πέρας της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν απειλητικά για τη ζωή περιστατικά, εφαρμόζοντας Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε περιπτώσεις απώλειας αναπνοής.

Καλό θα ήταν οι συμμετάσχοντες γονείς, να φοράνε άνετα ρούχα διότι θα κληθούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές δεξιότητες που θα διδαχθούν. Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι περίπου 3 ώρες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα εκλεκτά μέλη της Ομάδας Υποστήριξης Ζωής Union Eurobank και ιδιαίτερα τον ευαίσθητο και αλτρουιστή φίλο Γαβριήλ Μιχαλάτο !!!

Το πρώτο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης (Ευξείνου Πόντου 73, Νέα Σμύρνη), την Κυριακή 12/11/17 και ώρα 10 π.μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.