Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Προσφορά: ίσον Πολιτισμός!

 

Η «ηλιαχτίδα» συναισθανόμενη την τρομερή και απερίγραπτη κατάσταση των συνανθρώπων μας  μεταναστών, που εγκαταλείπουν οικογένειες, σπίτια, πόλεις, κι’ ότι άλλο πολύτιμο συνδέει τον άνθρωπο με τη ζωή, για να καταλήξουν δυστυχώς σ’ ένα πάρκο, σ’ ένα καταυλισμό, σε μια ξένη εντελώς γι’ αυτούς χώρα, αποφάσισε ακόμη μια φορά να δράσει όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί.

Ετοιμάζοντας περίπου 40 κούτες με ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, προγραμματίζει να επισκεφθεί τους δυστυχείς συνανθρώπους μας, που ζουν στο Πεδίον του Άρεως, με μωρά παιδιά, με μεγαλύτερα παιδιά, με άρρωστους γονείς υπό συνθήκες εξαθλίωσης.

Αγαπητοί φίλοι,

Αυτή τη στιγμή απευθυνόμεθα σε εσάς που με τόση στοργή και αγάπη αγκαλιάζεται κάθε μας προσπάθειά, να συμβάλετε ούτως ώστε να συγκεντρωθούν υποδήματα για όλες τις ηλικίες και για τα οποία υπάρχει πολλή μεγάλη έλλειψη.

Αγαπητοί φίλοι,

Σας παρακαλούμε θερμά, όσοι μπορείτε να προσφέρετε έστω και ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν σας χρειάζεται, φέρτε το στην «ηλιαχτίδα» από Δευτέρα 3/8 μέχρι Παρασκευή 7/8/15 και ώρες 9:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.

Ηθική υποχρέωσή μας, να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας και να αναλογιστούμε το δράμα αυτών των ανθρώπων.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συνεχή σας συμπαράσταση στην «ηλιαχτίδα».

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.