Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η πολύτιμη στήριξη των συνανθρώπων μας στην «ηλιαχτίδα» ... εν Δράσει

 

Από την αρχή της ίδρυσης του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού, πολλοί συνάνθρωποί μας, στηρίζουν τις προσπάθειες της «ηλιαχτίδα», προσφέροντάς ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, τρόφιμα και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Με τα είδη αυτά καλύπτουμε τις ανάγκες των άρρωστων παιδιών και των γονιών τους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, αλλά και άπορων οικογενειών που στηρίζει καθημερινά ο Σύλλογος.

Ο Αύγουστος, αν και μήνας διακοπών έφερε μαζί του την έκπληξη. Οι φοιτήτριες Δήμητρα Τζίνη (Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Κορίνθου) και Αγγελικής Συνοδινού (Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ξενώνα την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 φορτωμένες δώρα.

Η μικρή μας Μπιάνκα, η οποία φιλοξενείται στον Ξενώνα μας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα βιβλία τα οποία οι φοιτήτριες, μαζί με την Ψυχολόγο της «ηλιαχτίδα» Μαρία Σουρίδη, το Σύμβουλο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δημήτρη Ποτετσιανάκη και την Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης κ. Ασπασία Κεχαγιά, τη βοήθησαν με πολλή χαρά να ξεχωρίσει και να διαλέξει αυτά που την εντυπωσίασαν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις δύο φοιτήτριες αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που μας συμπαραστέκονται συνεχώς, προσφέροντας υλική και κυρίως ηθική υποστήριξη στο έργο μας.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.