Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Λίτσα Αναγνωστοπούλου ( Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου)

Aγαπημένοι μας φίλοι και Γονείς των Συντελεστών της εκδήλωσης!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τη προσφορά και την αγάπη σας , να συμμετάσχετε και σε αυτή τη καταπληκτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ.

Η επιτυχία της , οφείλεται σε όλους εσάς , που χρόνια τώρα είστε δίπλα μας στηρίζοντας κάθε μας προσπάθεια ,με τα γλυκύτατα παιδάκια σας!!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη πανέμορφη αίθουσα του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, που με απέραντη αγάπη προς την "ηλιαχτίδα", μας φιλοξενεί για 22 ολόκληρα χρόνια.
Συγχρόνως, πάντα δίπλα μας η Μουσικός και Διευθύντρια του Γυμνασίου του Λεοντείου Λυκείου κα Κατερίνα Βασιλικού με τον σύζυγο της , καταπληκτικό πιανίστα κο Μιχάλη Χανό!!!

Επίσης, μαζί μας, με ιδιαίτερη αγάπη ο πρώην Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, ο Γιώργος Λαρίσσης - Πρόεδρος των Καπή Νέας Σμύρνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι - Μαριαλένα Αγγελίδου, Νόρα Γαλανοπούλου, Κωστής Αναγνωστόπουλος, η κυρία Αναστασία (Σία) Σπύρου - Προϊσταμένη- Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών Νέας Σμύρνης και ο Γιώργος Βαλασκατζής , μέλος του ΔΣ Συλλόγου Κάντο Πράξη.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας παρακαλούμε θερμά... Μείνετε πάντα δίπλα μας!!!

Με αγάπη

"ηλιαχτίδα "

Ντόρα Κασιμέρη ( Πρόεδρος )

   
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.