Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, 2020

Μια μέρα όμορφη, χαρούμενη και πιστεύουμε ελπιδοφόρα, για τα όνειρα και τις προσδοκίες της «ηλιαχτίδα».

Στο Κέντρο «Αναστάλια» φίλοι και γνωστοί, γιόρτασαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το κόψιμο της Βασιλόπιτας, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για μια όμορφη χρονιά, με λιγότερα προβλήματα και …. περισσότερη Ανθρωπιά!!!
Η «ηλιαχτίδα», αυτή την ξεχωριστή μέρα, διάλεξε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και γνωστούς, που χρόνια τώρα, στέκονται δίπλα της ηθικά και υλικά και με ιδιαίτερη ευαισθησία στηρίζουν το επίπονο έργο της!

Σ’ αυτή την όμορφη εκδήλωση, αποφασίσαμε με χαρά, να βραβεύσουμε τον Γιώργο Ζηκόπουλο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Καθηγητών, Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ένα αληθινό φίλο, που με ανιδιοτέλεια και αγάπη, βρίσκεται συνεχώς, κοντά στα Άπορα, Άρρωστα Παιδιά του Συλλόγου μας!!!
Χαρά και τιμή για την "ηλιαχτίδα" η παρουσία του τ. Δημάρχου Δήμου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη, που από την πρώτη στιγμή του Αγώνα μας....είναι δίπλα μας!!!

Επίσης, ευχαριστήσαμε από καρδιάς, δυο εκλεκτούς φίλους, που από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του Συλλόγου, στέκονται δίπλα μας Αρωγοί σε κάθε μας πρόβλημα!

Τον Ανδρέα Καραχάλιο, που οφείλουμε τολμώ να πω, τη δημιουργία αυτού του όμορφου Κέντρου Φιλοξενίας, που καταφέραμε να στήσουμε μετά τη μετακόμιση του προηγούμενου Σεπτέμβρη.

Την Καίτη Γαλλή, η οποία μέσω της Εταιρείας -Φωτιστικά Γαλλή- , εδώ και 10 χρόνια, στολίζει τον Ξενώνα μας, με τα πανέμορφα φωτιστικά τους.

Αγαπητοί φίλοι, ευχόμαστε υγεία, αγάπη και ό,τι καλύτερο στο σπιτικό σας!!!

Με ιδιαίτερη Αγάπη,
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.