Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Χρόνια Πολλά με Αγάπη, για τις Άγιες αυτές Ημέρες που περιμένουμε!!!

Η «ηλιαχτίδα – Νέα Σμύρνη» με ιδιαίτερη χαρά και κυρίως πολύ κουράγιο, ξεκίνησε τον Αγώνα επιβίωσης –τολμούμε να πούμε- για να καλύψει τα υπέρογκα για αυτήν έξοδα που προέκυψαν, μετά την μετακόμιση στο καινούργιο κτίριο, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 18 (δίπλα στο Δημαρχείο Ν. Σμύρνης).

Ήδη τρέχουν δύο παζάρια συγχρόνως, ένα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και ένα δεύτερο στο The Mall Athens, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό να σας περιμένει, μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων !!!

Αγαπητοί φίλοι,
ευτυχώς η Νέα Σμύρνη γνωρίζοντας τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ξεκίνησε την προσπάθεια της ώστε με κάθε τρόπο να μας στηρίξει !!!

‘Ήδη το 3ο και 13ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με σκοπό να στηρίξουν οικονομικά τα Άρρωστα, Άπορα παιδιά της «ηλιαχτίδα».

Και πρέπει να τονισθεί, ότι είναι η δεύτερη χρονιά που αυτά τα δύο σχολεία διοργανώνουν εκδηλώσεις για να στηρίξουν υλικά και ηθικά, με κάθε τρόπο την προσπάθεια μας !!!

Συγχρόνως, σήμερα δεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά, μια καινούργια πρόσκληση από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης να συμμετέχουμε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους, και η προσπάθεια στήριξης της «ηλιαχτίδα», συνεχίζεται …

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, για την απέραντη αγάπη και κατανόηση που δεχόμαστε καθημερινά !!!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.