Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Μία ανείπωτη τραγωδία !!!
Αγαπητοί Νεο Σμυρνιώτες
Ποιος μπορούσε να φανταστεί μέσα στο καταχείμωνο, σε μία φτωχή περιοχή της Τουρκίας, που οι δυστυχισμένοι κάτοικοι χρόνια αγωνίζονται για την καθημερινή επιβίωση, ότι θα βρισκόταν σε αυτή την τραγική θέση, όχι να χάσουν ,όπως συνήθως συμβαίνει, το σπίτι τους, τις περιουσίες τους, αλλά την ίδια την Ζωή!!!
Τα παιδιά τους, τους γονείς τους, τους συγγενείς τους, ακόμη και τα κατοικίδια ζωάκια τους, που συμβάλουν στη χαρά μίας οικογένειας.
Τι ειρωνεία.... ο τόπος στον οποίο συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα... δυστυχώς είναι τα Άγια Χώματα που πολλοί συγγενείς μας έζησαν, διαφορετικές αλλά τραγικές στιγμές.
Ποιος από τους Νεο Σμυρνιώτες δεν έφερε στη μνήμη του όλες τις τραγικές ιστορίες της οικογενείας του ;;;
Παράδειγμα, εγώ μεγάλωσα όχι με παραμύθια αλλά με τις φοβερές ιστορίες... δηλαδή πραγματικά γεγονότα, που έζησαν οι γονείς μου στην Κωνσταντινούπολη.

Η "ηλιαχτίδα" Νέα Σμύρνη αποφάσισε με όλη την αγάπη της, να ξεκινήσει μία εκστρατεία βοήθειας και συμπαράστασης αυτών των Αδερφών μας!!!

Επισκέφθηκα λοιπόν, την Τουρκική Πρεσβεία και ρώτησα πώς μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή τη δυστυχία!!!

Με υποδέχθηκαν με συγκίνηση, και με ενημέρωσαν σχετικά.
Προς το παρόν έχουν έναν τραπεζικό λογαριασμό για συγκέντρωση χρημάτων.
Τους εξήγησα ότι, να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσόν, δεν το βρίσκω εύκολο, για αυτό θα ασχοληθούμε περισσότερο με ρούχα και τρόφιμα, και ότι χρήματα μαζέψουμε θα είναι για εσάς.
Με ευχαρίστησαν ιδιαίτερα και συνεχίζουμε την επαφή.

Τώρα, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και ιδιαίτερα στους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς, και σας παρακαλούμε θερμά, συμπαρασταθείτε σε αυτή μας την προσπάθεια, και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε λίγη αγάπη και κυρίως Ανθρωπιά στους δυστυχισμένους αυτούς Συνανθρώπους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Συλλόγου:
Κινητό: 6932274982, Σταθερό: 2109346139

Η "ηλιαχτίδα" πιστεύει ακράδαντα, ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε ένα ελπιδοφόρο Αποτέλεσμα, και θα νιώσουμε μία πραγματική, ηθική ικανοποίηση !!!

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά
Τα μέλη του Συλλόγου

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.